Autó gumiabroncs

Autógumiabroncsok

Autó gumiabroncs

Gumiabroncsok keresése

Alkalmazás

Alkalmazás

Alkalmazás

Alkalmazás

Árkategória

-

Nem találtunk olyan terméket, amely megfelelne a kiválasztott feltételeknek.Módosítsa a keresési feltételeket, vagy lépjen kapcsolatba szakértőinkkel.

Gyártó

Ne feledje, hogy a gumiabroncsok megfelelő kiválasztása az Ön és a többi közlekedő biztonságának kulcsa. Az Oponeo.hu üzletben a világ legnagyobb márkáinak abroncsait és kisebb, regionális gyártók modelljeit találja. Nálunk csak ilyen széles termékválasztékkal és elérhetőséggel rendelkezik.

Három abroncsosztály van a piacon, amelyek nem csak árban, hanem teljesítményben is különböznek egymástól.

Prémium gumiabroncsok

A prémium gumiabroncsokat többek között a következők gyártják: a Bridgestone, a Continental, a Dunlop, a Goodyear, a Michelin, a Nokian Tyres, a Pirelli és a Yokohama vállalatok által. Ezek a legmodernebb termékek, amelyek fejlett technológiát alkalmaznak. A prémium márkájú abroncsok a legjobbak a piacon, leggyakrabban autóipari szakmagazinok és -szervezetek tesztjein díjazzák, és megbirkózik a legnehezebb útviszonyokkal is. A prémium osztályú gumiabroncsokat innovatív megoldások jellemzik, amelyek még biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik a vezetést.

A vezető gyártók modelljeit különösen a dinamikus vezetési stílust képviselő vezetőknek, valamint a nagyobb és erősebb autókhoz (nagy szedánokhoz, autók). sportos, SUV típusú stb.). A piacon a legjobb gumiabroncs-gyártók az iparágban széleskörű tapasztalattal rendelkező cégek. Történetük gyakran a 19. század végére nyúlik vissza. Mindegyikük jelentős hozzájárulással büszkélkedhet az autóipar fejlődéséhez.

Hasonlítsa össze az árakat

Középkategóriás gumik

Az abroncsgyártók a világ minden tájáról gyakran kínálnak középkategóriás gumiabroncsokat is. A legnépszerűbb márkák: BFGoodrich, Falken, Firestone, Fulda, Hankook, Kleber, Kumho és Uniroyal. Az ilyen típusú abroncsokat nagyon jó ár-érték arány jellemzi. Kompromisszumot jelentenek a prémium és a gazdaságos abroncsok között. Jól működnek a városban és az úton. Városi és kompakt autókba is beépítik, illetve kicsit nagyobbakba is.

Hasonlítsa össze az árakat

Gazdaságos gumiabroncsok

Ha előnyős áron abroncsokat keres, a gazdasági osztály érdemes ajánlani. Ezek olyan márkák, mint: Apollo, Barum, Dębica, Firemax, Imperial, Kormoran, Laufenn és Sava és számos más, kevésbé ismert, de szintén figyelmet érdemlő márka. Az abroncsgyártók kifejezetten a nyugodt és főleg városban közlekedő, kisebb vagy gyengébb autóval rendelkező sofőrök számára kínálják az ilyen típusú modelleket. Az olcsó gumiabroncsok gyakran régebbi, eredetileg prémium modellekben használt technológiákat használnak.

Hasonlítsa össze az árakat

Nem csak autógumi modelleket választhat az összes gumiabroncsgyártó kínálatából. Minden típusú járműhöz van termékünk, itt mindkettőt megtalálja könnyű tehergépkocsi gumiabroncsok, 4x4 gumiabroncsok, valamint gumiabroncsok-motorkerékpárok (quadok és robogók számára is). Gumiabroncsokat is árulunk Run Flat erősített, amelyet ügyfeleink nagyon gyakran keresnek.Weboldalunk segít a megfelelő modell kiválasztásábanGumiabroncsok összehasonlítása.

Ha kétségei vannak, forduljon hozzánk – segítünk kiválasztani az elvárásainak megfelelő gumiabroncsokat. Tanácsadóink rendszeres képzésben részesülnek, melynek köszönhetően tökéletesen ismerik az egyes gumigyártók ajánlatainak részleteit, és könnyedén kiválaszthatják az Ön igényeinek leginkább megfelelő gumiabroncsokat. Ezek az autóipar szerelmesei, akik minden kérdésre megtalálják a választ.

Bizonyára talál valamit üzletünk gazdag kínálatában.

Válassza ki a gumiabroncs méretét és hasonlítsa össze az árakat
login