A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

Acélfelni és alufelni konfigurátor

Kezdje el a márka kiválasztásával

Az acélfelni vagy alufelni kiválasztása az autónkra nem olyan egyszerű, mint a gumiabroncsok esetében. Miért van ez így? A felni több paraméterrel rendelkezik, melyek a laikusok számára kevésbé érthetőek. Ezek közé tartoznak az átmérő, az osztókör, az ET szám, a lyukszám vagy a középfurat. Ezek ismerete nélkül lehetetlen feladattá válik a megfelelő felni kiválasztása. Az OPONEO weboldal használata esetén nem kell ismerned a felniket. Ez a mi feladatunk. Elég, ha kiválasztod a mintázatot - a többi kérdésben segítenek a szakembereink és egy olyan kivételes eszköz, mint ez a felnikereső.

Az acélfelni vagy alufelni keresőprogram használata nagyon egyszerű. Kiválasztod a listából az autómárkát, a típust, a modellt és a generációt (évjáratot), valamint a motor hengerűrtartalmát. A rendszerünk villámgyorsan megjeleníti az autódhoz passzoló felnik listáját. A megjelenített listáról összehasonlíthatod a különböző modelleket és eldöntheted, melyik felni felel meg a legjobban az elvárásaidnak. A hatalmas választéknak köszönhetően biztosan nem maradsz üres kézzel.

Az acélfelni vagy alufelni vásárlás az OPONEO weboldalán keresztül legalább olyan egyszerű, mint a felni kiválasztása. A kényelmes vásárlás érdekében maximálisan leegyszerűsítettük a vásárlási folyamatot. Garantáljuk a vásárlás biztonságát és a termék gyors és ingyenes kiszállítását. Ajánlatunkban kizárólag neves gyártók eredeti felniei szerepelnek, melyek minden szükséges tanúsítvánnyal és homologizációval rendelkeznek.

A felni kiválasztása még sohasem volt ilyen egyszerű! Sikeres vásárlást kívánunk!