Gumiabroncs Michelin

Michelin Gumi

Alkalmazás

Alkalmazás

Alkalmazás

Alkalmazás

Árkategória

-

Népszerű gumiabroncs méretek

205/55 R16 225/45 R17 205/60 R16 185/65 R15 195/65 R15 Mutass méretek listát Rejtsd méretek listát

Michelin

A világ legértékesebb gumiabroncsmárkája a Brand Finance nemzetközi tanácsadó cég 2021-es jelentése szerint.

Michelin egy értékes márka
Michelin Márka története

Márka története

Több mint 130 éves tapasztalat az innovatív termékek létrehozásában. 1889 óta a Michelin világszerte innovációt folytat annak érdekében, hogy biztonságosan, hatékonyan és fenntarthatóan közlekedjünk.

MICHELIN TECHNOLÓGIÁK

MICHELIN TECHNOLÓGIÁK

A Michelin csoport a globális gumiabroncsipar technológiai vezetője. A Michelin folyamatosan újít, hogy olyan gumiabroncsokat tervezzen, amelyek az út minden viszontagságának ellenállnak. Az autósok igényeihez szenvedélyesen viszonyulunk, hogy biztosítsuk abroncsaink optimális tartósságát és teljesítményét.

 • Michelin BIZTONSÁG

  BIZTONSÁG

 • Michelin KOMFORT

  KOMFORT

 • Michelin EKOLÓGIA

  EKOLÓGIA

 • Michelin GAZDASÁG

  GAZDASÁG

Michelin Motorsport

Motorsport

A motorsport világából származó technológiákat alkalmazzuk a mindennapi gumiabroncsokra. A Michelin átfogó célja, hogy partnereink és fogyasztóink számára lehetővé tegye, hogy szinte közvetlenül a versenypályán kifejlesztett, úttörő technológiák előnyeit élvezhessék. Az autó- és motorkerékpárversenyzés a szenvedélyünk. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a Michelin világszerte jelen legyen a versenyeken, győzelemre vezesse partnereinket és javítsa a jövő mobilitását.

Gumiabroncs bemutató

Michelin gumiabroncsok

Sokszor díjazták a teszteken

Díjak a Michelin számára

Michelin gumiabroncs vélemények

Oponeo felhasználók által értékelt

 • 4,1
  wym

  Pilot Sport 4
  225/45 R17

  Érdemes megvenni ezeket a gumiabroncsokat. A szállítás nagyon gyors. Jó címkéjük van, ami fontos nekem volt, viszont száraz és nedves felületen jól viselkednek. Még nem volt hó de szerintem ezzel sem lesz probléma. Minkettő méretet OPONEO weboldalán megvettem és nagyon elégedett vagyok, ráadásul nagyon kedves volt az ügyfélszolgálat. Többet >
 • 4,9
  Keith

  PILOT SPORT 3
  195/45 R16

  Megpróbáltam különböző legnépszerűbb márka gumiabroncsok és ezek messze a legjobb az én fiesta. Biztos fogást és kezelése nagy, sokkal jobb, mint a gumik is jött, mindig azt hittem az elülső fog csúszni el, de ezek a Michelin én fiesta bottal az út, mint a ragasztó. Zaj bölcs, egy kicsit! de semmi csörgő én ketrecbe. A nagy vásárlás véleményem, és foglalkozik a Oponeo öröm kiszállítják, ahol szeretnék, ha akarom úgy fogják vissza garantáltan többet vásárolnak gumik, ha szükséges. Végül, bár én már csak volt nekik öt hónap múlva, még mindig jól néz vadonatúj. Köszönöm Oponeo. Többet >
Gumiabroncs Michelin
Plus

Michelin gumiabroncsok

Nagy teljesítmény az elsőtől az utolsó kilométerig*

Főbb teljesítményparaméterek a megengedett gumiabroncskopásig fenntartva:

  fékezés nedves felületen nyári gumival, fékezés és tapadás havon vagy nedves felületen négyévszakos és téli gumiabroncsok esetén, közúti kezelhetőség vagy pályatapadás sportgumiknál.

* Az utolsó kilométerig, azaz a futófelület megengedett kopási szintjéig (1,6 mm). A minimálisan megengedett futófelületi mélység országonként eltérő lehet.

Gumiabroncs Michelin
Icon minus

Kiváló futásteljesítmény

A MICHELIN gumiabroncsok széles körben elismertek kivételes futásteljesítményükről: a Michelin több évtizede folyamatosan olyan keverékekkel tervez gumiabroncsokat, amelyek ellenállnak a kopásnak mind a közúton, mind a versenypályán. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kiaknázza a teljesítményükben rejlő lehetőségeket.

* Az utolsó kilométerig, azaz a futófelület megengedett kopási szintjéig (1,6 mm). A minimálisan megengedett futófelületi mélység országonként eltérő lehet.

Díjak a Michelin számára
Fantasztikus gumi!
4,5

(15 vélemény)

100%
felhasználók
ezt ajánlja Gumiabroncs
Michelin CrossClimate+

Négyévszakos személy gumiabroncs Michelin CrossClimate+

Termék leírása

Válassza a kiváló tartósságot és biztonságot, időjárástól függetlenül – még nagy futásteljesítmény esetén is. Michelin CrossClimate+: Európa legkelendőbb négyévszakos gumiabroncsa⁴.

  Az utolsó kilométer a megengedett futófelület-kopáson belül (1,6 mm). A megengedett kopási szint olyan gumiabroncsokra vonatkozik, amelyeknél a futófelület a 30. EWG-előírás (ECE R30r03f) szerinti futófelület-kopásjelző mélységéig gépi kopott a futófelület. A 205/55 R16 91H méretű MICHELIN CrossClimate+ teljesítménye meghaladja az EKG ONZ 117. számú előírása által a normál és havas kategóriába sorolt gumiabroncsok esetében meghatározott nedves tapadási küszöbértéket. A futófelület megengedett maximális kopása országonként eltérő lehet. A MICHELIN CrossClimate+ 2. helyezést ért el az AutoBild által a 195/65 R15 méretű gumiabroncsokkal végzett szárazfékezési összehasonlító teszten, amelynek eredményeit 2018. szeptember 27-én tették közzé. A MICHELIN CrossClimate+ az európai címkék szerint B osztályú nedves tapadással rendelkezik. Forrás: GFK panel felmérés az eladásokról az egész évszakos személygépkocsi gumiabroncs kategóriában (minden szint) - időszak: 2018. január - 2019. december.
Díjak a Michelin számára
Fantasztikus gumi!
4,8

(8 vélemény)

100%
felhasználók
ezt ajánlja Gumiabroncs
Michelin Primacy 4

Nyári személy gumiabroncs Michelin Primacy 4

Termék leírása

Ha tartós biztonságra¹ és nagy tartósságra² vágyik, válassza a Michelin Primacy 4 gumiabroncsokat a nyári szezon bármelyik utazásához.

  Az utolsó kilométer a megengedett futófelület-kopáson belül (1,6 mm). A megengedett kopási szint olyan gumiabroncsokra vonatkozik, amelyeknél a futófelület a 30 EWG-előírás (ECE R30r03f) szerinti futófelület-kopásjelző mélységéig gépi kopott a futófelület. A 205/55 R16 91V méretű MICHELIN Primacy 4 teljesítménye meghaladja az EKG ONZ 117. számú előírása szerinti nedves tapadási határértékeket. A futófelület maximálisan megengedett kopása országonként eltérő lehet. A DEKRA tesztközpont által a Michelin megbízásából 2017 júniusa és júliusa között a MICHELIN PRIMACY 4, CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 5, DUNLOP BLURESPONSE, GOODYEAR EFFICIENT GRIP PERFORMANCE és PIRELLI CINTURATO P7 BLUE gumiabroncsokon 205/55 R16 91V méretben, egy VW Golf 7-re szerelve végzett tesztek eredményei alapján. A tartóssági vizsgálatot átlagos használati körülmények között (D50) 10 000 km-en keresztül végezték, az eredmények extrapolációjával a futófelület 1,6 mm-es kopására.
Díjak a Michelin számára
Fantasztikus gumi!

Véleményeket gyűjtünk

Michelin Alpin 6

Téli közúti gumiabroncs Michelin Alpin 6

Termék leírása

A Michelin Alpin 6 téli gumiabroncs kiváló választás a nehéz téli körülmények között¹-² a magas szintű és tartós biztonságot¹ és kiváló futásteljesítményt³ elváró vezetők számára.

  A 205/55 R16 91H méretű MICHELIN Alpin 6 újonnan a kopáshatárig meghaladja az EKG ONZ 117-es előírása által meghatározott nedves tapadási küszöbértéket. Az új gumiabroncs 3PMSF minősítése és kiváló tapadás havon a kopáshatárig. A TÜV SÜD által 2017 decemberében elvégzett havas gyorsulási/tapadási tesztek. Megengedett kopásszintű (utolsó kilométer) gumiabroncsok olyan gumiabroncsok, amelyek futófelülete a 30. számú EWG előírás (ECE R30r03f) szerint a futófelület kopásjelző szintjére van megmunkálva.Minden esetben be kell tartani a téli gumikra vonatkozó helyi előírásokat. A MICHELIN Alpin 6 B osztályú nedves tapadású markolattal rendelkezik az európai címkéktől. A Michelin megbízásából a DEKRA Tesztközpont által 2017 decemberében és 2018 januárjában a VW Golf 7-re szerelt 205/55 R16 91H méretű gumiabroncsokon végzett tartóssági tesztek eredményei alapján. Tesztelt abroncsok: MICHELIN ALPIN 6, BRIDGESTONE BLIZZAK LM001 Evo, CONTINENTAL WinterContact™ TS 860, DUNLOP Winter Sport 5, GOODYEAR Ultra Grip 9, PIRELLI Cinturato Winter i NOKIAN WRD4. Test trwałości przeprowadzony w warunkach A tartóssági tesztet átlagos valós használat körülményei között (D50) végezték 10 000 km-es távon, a várható tartóssággal akár 1,6 mm-es futófelület-kopással. Piaci átlag: MICHELIN Alpin 6 és az összes versenytárs prémium gumiabroncsa tesztelve a panelen. Minden esetben be kell tartani a téli gumikra vonatkozó helyi előírásokat.
login