A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

Terepjáró Gumi

Magasság kiválasztása
Átmérő kiválasztása

Legjobban eladott

Nézze meg a vezetők által legjobban értékelt 4x4 gumiabroncsokat! Nagyon széles 4x4 gumiabroncsokról szóló vélemények bázisával rendelkezünk. A legjobb 4x4 gumiabroncsokat keres? Nézze meg az autójának megfelelő nyári és téli gumiabroncs ranglistáját. Itt a nyári és téli idényre való 4x4 gumiabroncsok találhatók, melyeket vezetők legjobban értékeltek.

A legjobban eladott 4x4 gumiabroncsok

Ez az ajánlat az ügyféleink által leggyakrabban megrendelt 4x4 gumiabroncsokat tartalmazza. Itt nézheti meg a legnépszerűbb 4x4 gumiabroncsokat. Elsősorban ezek a nyári és a téli gumiabroncsok, melyekre kiváló minőség és kedvező ár jellemző. Nézze meg a leggyakrabban megrendelt termékeket boltunkban. Nézze meg és vásárolja 4x4 gumiabroncsokat, melyek az igényeinek megfelelnek.

Nyári gumi

4,5

111150

(97 értékelés)

4,5

111150

(68 értékelés)

4,3

111150

(35 értékelés)

4,3

111150

(25 értékelés)

4,3

111150

(25 értékelés)

Téli gumi

4,1

111150

(36 értékelés)

4,4

111150

(30 értékelés)

4,5

111150

(25 értékelés)

4,3

111150

(24 értékelések)

4,3

111150

(24 értékelések)

Terepgumi

Terepgumi

A 4x4 autókra való nyári gumiabroncsokat többféle kisebb csoportra oszthatjuk. Az úti gumiabroncs (80% uton való vezetés, 20% terepen való vezetés) a H/T és S/T jelölésekkel rendelkezik. Ezeket a gumiabroncsokat asszimetrikus felülettel felszerelték. Következő 4x4 gumiabroncs típusa a gumiabroncs, mely mind az utra való, mind a terepre való (50% uton történő vezetés, 50% terepen történő vezetés). Ezek a gumiabroncsok az ATR, AT2, A/T vagy All Terain jelölésekkel rendelkeznek. Az utolsó 4x4 gumiabroncs típusa a gumiabroncs, mely terepre való (80% terepen történő vezetés, 20% uton történő vezetés). Ezek a gumiabroncsok pedig a MTR vagy M/T rendelkeznek. A 4x4 autókra való téli gumiabroncsok esetében nincs csoportosítás, mert ezek minden a utokra való gumiabroncsok. Az a jellemző ezekre a gumiabroncsokra, hogy kiválóan működnek nem csak terep utakon, hanem pontos terepen is. Ennek köszönhetően gumiabroncsok biztonságosak mind a közutakon, hanem off-road területeken is. Ez a kitűnő megoldás azoknak a vezetőknek, akiknek az a fontos, hogy a gumiabroncsok optimális teljesíményekkel rendelkezzenek mindenféle uton. Ezek a gumiabroncsok fel vannak szerelve a felni védőrétegével, melynek köszönhetően ellenállóbb a károskodásoknak. A gumiabroncs oldalfala erősített, ezért ellenállóbb. A gumiabroncs zajszintje alacsony, a gumiabroncs pedig nem rezeg. A 4x4 gumiabroncsnak is kell a nedves utakon történő jó vezetést biztosítani, ezért a gumiabroncs fel van szerelve a számos lamellával. Felhívjük a figyelmét, hogy a 4x4 autókra való gumiabroncsokat nem lehet felszerelni a személyautókhoz, mert a futófelület teljesen más, mint a személyautóknak megfelelő gumiabroncs esetében. Ha ilyen gumiabroncsokat fel vannak szerelve a személyautóhoz, akkor sokkal zajosabbak és merevebbek lesznek.

Utolsó értékelések

 • 4,7 111150
  Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Damian
  Zeetex WH1000
  Ezt a modellt ajánlom, egy év használata után a gumiabroncs még mindig nagyszerű a város sok km levezetése után, nagyon jó a kanyarokban és a nedves helyen. Ehhez az árhoz képest nagyon jó vásárlás.
 • 4,8 111150
  Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Wiesława Tryszpiot
  Imperial Snowdragon 3
  Nagyon örülök azoknak a gumiabroncsoknak a kiválasztásom miatt, amelyek teljes mértékben megfelelnek várakozásaimnak, és érdemes ajánlani. Nagyon köszönöm. Határozottan a szokásos ügyfeletek leszek. Üdvözlettel.
 • 4,4 111150
  Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Kuba

  Fordítás Ez a megjegyzés más nyelvről automatikusan le volt fordítva és a fordító elfogadására vár.

  Nokian WR D4
  Ezek a következő Nokian gumik, korábban a WR D3-at használtam. A gumiabroncs nagyon biztonságos, mind a száraz, mind a nedves felületeken, a láng nem is nagy kihívás számukra. Azt javaslom.
 • 4,7 111150
  Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Mateusz
  Michelin ALPIN 5
  A gumiabroncsok az egész szezonban és a szélsőséges időszakokban, minden felületen kiválóan teljesítettek. Nem szeretik csak az éles fékezést száraz felületen, de ez nagyon személyes és nem feltétlenül fájdalmas érzésem. Határozottan ajánlom, nagyon biztonságban érzem magam velük az úton!
 • 4,8 111150
  Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Norbert

  Fordítás Ez a megjegyzés más nyelvről automatikusan le volt fordítva és a fordító elfogadására vár.

  Nokian WeatherProof
  A gumiabroncs a felületre tapad, száraz és nedves. A zaj nem bosszantó, talán egy kicsit hangosabb, mint egy tipikus nyári változat, de agresszív, mély futófelülethez kötődik. Nem vettem észre negatív hatást az üzemanyag-fogyasztásra.
Kezdje itt a vásárlást!