A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

Alufelni

Autó választása

A gumi mérete szerinti felnik választása

Szélesség kiválasztása
Távolság kiválasztása

A guminak megfelelő felnik választása

Magasság kiválasztása
Átmérő kiválasztása
x Defekttűrő gumiabroncs

A defekttűrő gumiabroncs nyomásveszteség esetén is lehetőve tészi a gépjármű vezetését. Még 80 kilométert távolságot lehet vele megtenni maximális 80 km/óra sebességgel.

  • Minden alulfelnit először kell alaposan tervezni és csak akkor kerülhet előállításra. Az alufelni tervezését egy szoftverrel készítik. Első lépésekben tervezőnek kell dönteni arra, hogy milyen a felni végleges szerkezete legyen, így például, hogy az alufelni egy vagy több részből állni fog. Az előtervezése után végrehajtónak kell látványtervet készíteni, mert ennek köszönhetően láthatják azt, hogy a tervben hibák vannak-e. Az alapos vizsgálat után azt ellenőrizzák, hogy milyen fejlődések még szükségesek ahhoz, hogy az ügyfélek igényeinek megfelelő felnit előállítsák. Ezután egy felni mutató példányát készítik, mely áll műanyagból.
  • vagy fából. Ennek köszönhetően a tervezők ellenőrizhetik azt, hogy milyen az ügyfélek reakciója erre, Ezenkívül a felni mutató példányán esetleges hibák is láthatók. Ezután a tervezők arról tájékoztatják a vevőket, hogy milyen lesz a felni terhelési képessége. A következő lépésben formázzák a felnit. Ekkor még lehet valamit javítani, ha esetleg valamilyen hiba még található. Ezután már alakított felnire öntik a forró aluminumot. Ekkor is alaposan vizsgálják a felnit, hogy azt tudják, hogy a felni paraméterei biztosan megfelelők-e.
  • Ha a vizsgálatok alapján azt megállapítható, hogy a felni megfelelő, akkor helyes előállításra kerül. Minden felnit a formázása után néhányszor festik, ezután pedig még egy védréteget használnak ahhoz, hogy a felni minden körülmények között ellenálló legyen. Már száraz felnit csomagolva kiszállíthatják a vevőkhez. Jelenleg az alufelni kínálata nagyon széles. Mindenkinek van lehetősége arra, hogy az egy és több részből álló felnik közül egyet kiválasszon. Ezenkívül többféle mintázat elérhető (például mesh). Ráadásul nagy szín választéka is van. A gyártók évről évre egyre modernebb felniket előállítanak és ennek köszönhetően most mindenki találhatja az igényeinek megfelelő felnit.