A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

Magunkról

 

Általános információk

Az Oponeo.hu egy részvénytársaság, amely sok éve foglalkozik gumiabroncs-kereskedelemmel.  Csapatunk olyan szakértőkből áll, akikhez vevőink bátran fordulhatnak kérdéseikkel. Büszkék vagyunk arra, hogy egyre több ügyfél szavaz bizalmat cégünknek és vásárol gumiabroncsot online boltunkon keresztül.

Az Oponeo.hu a 2001-es alapítású Oponeo Grouphoz tartozik. Oldalunkon sok szakértői cikk és nagy termékkínálatot található. Számos európai céggel működünk együtt, jelenleg Lengyelországban, Franciaországban, Olaszországban, Németországban, Ausztriában, Hollandia, Spanyolország, Nagy-Britanniában, Írországban, Csehországban, Szlovákiában, Belgiumban és Magyarországon vagyunk jelen.

Az Oponeo.hu modern logisztikai központtal rendelkezik, amely napi több, mint 50.000 gumiabroncs kiszállítására képes. A központi raktárunk 50 000 négyzetméteres. A szállítási idő Magyarországra körülbelül 4-5 munkanap.

Feladatunk

Számunkra fontos, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Szakértőkből álló csoportunk mindig készen áll segítséget nyújtani az Önnek megfelelő gumiabroncs kiválasztásában.

Értékeink

Humán tőke – csapatunk közös céllal rendelkező, kedves és barátságos tagokból áll.

Munkahelyi légkör – a légkör pozitív, a kollégák segítőkészek és empatikusak.

Siker – Sikerünket többek között annak köszönhetjük, hogy csapatunkban minden kollega többféle feladatot lát el, aminek köszönhetően lehetőség van a folyamatos fejlődésre és a tudás bővítésére.

OPONEO.PL S.A.
Podleśna 17
85-145 Bydgoszcz

Telefonszám: +3614453781
E-mail[jsEmailPlace]

Bank adatai: :
Oponeo.pl S.A.
GIRO bankszámlaszám: 131 00007-02511000-00013481
BIC/ SWIFT kód: BNPAHUHX
IBAN bankszámlaszám: HU 88 1310 0007 0251 1000 0001 3481

 

A gumiabroncsok tárolása


Minden gumiabroncsot a gyártók javaslatai alapján tárolunk. Ez azt jelenti, hogy:

  • Minden terméket egy száraz, tiszta, modern, légkondicionált raktárban tárolunk
  • Nem tárolunk terméket nyirkos helyen, az árut óvjuk a napsugárzástól és az erős elektromosságtól
  • Raktárunk hőmérséklete 10 és 25 °C között mozog (a magasabb hőmérséklet felgyorsítaná a gumiabroncs öregedését)
  • Raktárunkban nem tárolunk benzint, oldószereket, gépolajat, savakat vagy bármilyen, a gumiabroncsra veszélyes anyagokat.
 

Szállítás

Minden termékünket ingyenesen szállítjuk Magyarországra. A fuvarozásért a rakományszállítás területén nagy tapasztalattal rendelkező, professzionális futárcégek felelnek. A termékek kézbesítése általában 4-5 munkanapon belül történik. 
Az általunk kínált termékekért 48 órás futárszolgálattal történő kiszállítással utánvétellel fizethet.

 

Termék visszatérése

Érdemes leellenőriznie a csomag állapotát a termék kézbesítésekor: hiánytalanul, sérülésmentesen érkezett meg az áru? Ha bármilyen nyilvánvaló sérülést, vagy hiányosságot tapasztal, forduljon az Oponeo ügyfélszolgálatához! Kétség esetén joga van az áru elutasításához. Visszautasított áru esetén a szállítás ingyenes.

 

Képek

 

Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo