Általános információk

Az Oponeo.hu a 2001-ben alapított Oponeo csoport része. Az Oponeo Group számos széles körben elismert weboldal tulajdonosa, köztük számos online üzlet és információs portál. Termékeink széles választékát és magas minőségét a magyar nagykereskedelmi cégekkel való folyamatos együttműködés révén tartjuk fenn. Az OPONEO bejegyzett logó alatt működő online boltjaink Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Lengyelországban, Ausztriában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Hollandiában és Belgiumban vannak jelen.

Az Oponeo.hu modern, teljesen automatizált logisztikai központtal rendelkezik. Ennek eredményeképpen a legtöbb szállításunk becsült időtartama két nap.

Általános információk

Küldetésünk

Ügyfeleink elvárásainak túlteljesítése az ágazat legjobb tanácsadásával, valamint a legjobb és legmegfelelőbb termékválasztékkal. Ügyfeleink teljes elégedettségének biztosítása az általunk kínált, a legmagasabb minőségű, tranzakcióbiztonsági garanciával és gyors szállítással rendelkező termékkínálat folyamatos gazdagításával. Új, technikailag innovatív megoldások fejlesztése és létrehozása, amelyek lehetővé teszik a gyakorlati alkalmazások teljes funkcionalitását, a nagyszerű és könnyen használható weboldalt és a hatékony ügyfélkapcsolatokat.

Az értékeink

Emberi tőke - az emberek harmonikus csapatot alkotnak, akik ugyanazt a célt követik. Munka - partnerségen és önzetlenségen alapuló munka. Siker - az emberi tehetségeknek a konkrét feladatokhoz illeszkedő felhasználásából származik, különös gondot fordítva a személyes fejlődésre és a kompetencia folyamatos növelésére.

Az értékeink

Gumiabroncs tárolás

Minden abroncsot a gyártó ajánlásai szerint tárolnak, ami azt jelenti, hogy:

  • termékeinket száraz, tiszta és közepesen légkondicionált raktárakban tároljuk
  • kerüljük a nedves körülményeket, a közvetlen napsütést és az erős elektromos fényt
  • raktárainkban a hőmérsékletet 10 és 25°C között tartjuk (a magasabb hőmérséklet felgyorsítja a gumitermékek öregedését)
  • nem tárolunk raktárainkban benzint, oldószert, olajat, kenőanyagot, savat, bázist vagy bármilyen más vegyi vagy fertőtlenítő anyagot, vagy bármilyen más anyagot, amely veszélyes lehet a gumira.

Gumiabroncs tárolás

Szállítás

Profi futárokat alkalmazunk, akik hosszú távú tapasztalattal rendelkeznek a teherszállításban. Szállításaink többsége 2 munkanapon belül eljut ügyfeleinkhez.

Szállítás

Szállítás elfogadása

Javasoljuk, hogy mindig ellenőrizze a kapott rendelést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az hiánytalan és nem sérült-e meg az áru. Ha sérülést vagy hibásan szállított árut, vagy hibás mennyiségű árut észlel, kérjük, forduljon az Oponeo.hu ügyfélszolgálatához, kétség esetén a szállítás átvételét megtagadhatja. Ha visszautasítja a kiszállítást, nem kell szállítási költséget fizetnie.

login