A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

Személyautó Gumi

Személyautó Gumi

Legjobban eladott

Nézze meg a vezetők által legjobban értékelt személyautó gumiabroncsokat! A személyautó gumiabroncsokról szóló vélemények nagyon széles bázisával rendelkezünk. A legjobb személyautó gumiabroncsokat keresi? Nézze meg az autójának megfelelő nyári és téli gumiabroncs ranglistáját. Itt azok a nyári és a téli idényre való személyautó gumiabroncsok találhatók, amelyeket a legjobban értékeltek a vezetők.

Téli szezon
Nézze meg az ajánlatunkot
Téli szezon
Nézze meg az ajánlatunkot

A legjobban eladott személyautó gumiabroncsok

Ez az ajánlat az ügyfeleink által leggyakrabban megrendelt személyautó gumiabroncsokat tartalmazza. Itt megnézheti a legnépszerűbbeket. Elsősorban ezek nyári és téli gumiabroncsok, amelyekre jellemző a kiváló minőség és a kedvező ár. Nézze meg a leggyakrabban megrendelt termékeket boltunkban. Tekintse meg és vásároljon olyan személyautó gumiabroncsokat, amelyek megfelelnek az igényeinek.

Autó nyari gumi

4,5

(97 vélemény)

4,5

(68 vélemény)

4,4

(62 vélemény)

4,2

(66 vélemény)

4,5

(54 vélemény)

Autó téli gumi

4,4

(76 vélemény)

4,4

(42 vélemény)

4,2

(41 vélemény)

4,1

(36 vélemény)

Autógumi

Autógumi
A személyautóra való gumiabroncsok nyári, téli és négyévszakos gumiabroncsokra csoportosíthatók. Ennek a gumiabroncsnak futófelülete lehet szimmetrikus, asszimmetrikus vagy egyirányú. A nyári gumikat tavasztól őszig kell használni, amikor melegebb van, mint 7 fok. Ha ennél hidegebb van, akkor a gumiabroncsok nem megfelelően fognak működni. Ekkor érdemes a nyári gumiabroncsokat téli gumikra cserélni, mert a téli gumiabroncsok más futófelület mintázattal vannak felszerelve és az előállításában is más anyagakot használnak. Ennek köszönhetően a gumiabroncsok jobban működnek a téli körülmények között. A téli gumiabroncsok több lamellával rendelkeznek és ennek köszönhetően sokkal jobb a hóban történő tapadás. A nyári gumiabroncsok különböző futófelülettel vannak felszerelve. A téli gumik pedig csak szimmetrikus és asszimmetrikus futófelülettel lehetnek felszerelve. A négyévszakos gumiabroncsok mind a téli gumik tulajonságaival, mind a nyári gumik tulajdonságaival rendelkeznek. Ezeknek a gumiabroncsoknak a teljesítményei egész évben optimálisak, attól függetlenül, hogy milyenek az időjárási körülmények. A négyévszakos gumiabroncs azoknak a vezetőknek lehet megfelelő megoldás, akik nyugadtan és óvatosan közlekednek, és akik nem utaznak többet, mint évente 6 ezer kilométert. A téli gumiabroncs előállításában az a fontos, hogy termelje a gumiabroncs, mely minden körülmény között jól működik (hóval borított területen, latyakos vagy nedves utakon) és ezen kívül a külső zajszintje is alacsony.

Autógumi márkák

Számos gumiabroncs gyártó létezik - nézze meg on-line népszerű gépkocsi gumiabroncsainkat, márkák szerinti besorolásban. Az adott gépkocsi, utazási cél és vezetési stílus függvényében válasszon gazdaságos vagy prémium típusú abroncsot. Kínálatunkban megtalálhatja a Michelin, Pirelli, Continental, Dunlop és Goodyear gumiabroncsok széles választékát.

Kezdje itt a vásárlást!