A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

Alkalmazás

Alkalmazás

Alkalmazás

Alkalmazás

Árkategória

ft ft
  ft   ft

x

Önnek van a lehetősége arra, hogy 48- as opciót válasszon. Ebben az esetben, a termék 48 órán belül a kiszállításra kerül. Másképpen a rendelését szállítjuk kürölbelül 5 napon belül.

Összes szűrő

Motorkerékpár Gumiabroncs

Legjobban eladott motorkerékpár gumiabroncsok

Itt a motorkerékpár gumiabroncsainak leírásai találhatók. Tekintse meg, hogy a vásárlók hogyan vélekednek ezekről. Nézze végig, hogy valamelyik gumiabroncs nem felel-e meg az Ön elvárásainak.

Motorkerékpár gumiabroncsok

Motorkerékpár gumiabroncs Motorkerékpár gumiabroncsok a típusok szerint (klasszikus, verseny motorkerékpár gumik, robogó, quad, utcai motorkerékpár, sportos- turista motorkerékpár, illetve motorkerékpár típusai szerint (Moped, Chopper, Enduro, Cross Street és Cross Off Road) oszthatók. Az a legfontosabb, hogy a motorkerékpár gumiabroncsa biztonságosak legyenek. A motorkerékpár gumiabroncsok a jó vezetést, a kormányozhatóságot és a kényelmet biztosítják, továbbá felelősek a víz eltávolításáért, hogy a gumiabroncsok az aquaplaningnak a lehető legjobban ellenállók legyenek. Lényeges, hogy a gumik élettartalma hosszú legyen és ellenállók legyenek a gyors kopásnak. Továbbá a modern gumikeveréknek köszönhetően a motorkerékpárok a mechanikai sérüléseknek is ellenállók. A jó kormányozhatóságért hosszú és számos lamella felelős. A motorkerékpárnak a slick és a semi slick gumiabroncsok felelnek meg. A motorkerékpár gumiabroncs gyártóknak az is fontos, hogy a gumi ne csak biztonságos és rendes, hanem jó külső megjelenésű is legyen. Az az igazság, hogy minden motorkerékpár típusára mások a jellemzők. Terepre való motorkerékpárnak olyan gumiabroncsok felelnek meg, amelyek jól távolítják el a vizet és jól működnek homokos és sáros területen is. A turista típusú gumiabroncsok stabilak és tartósak. A quadoknak való gumiabroncsok jó vezetést garantálnak. A modern motorkerékpár gumiabroncsok még a legmostohább körülmények között is jól működnek, továbbá a gumik még a legmagasabb sebességgel is biztnoságosak.