A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

 

Vásároljon az Oponeo üzletében, takarítson meg időt és pénzt! Széles termékkínálatunknak köszönhetően nálunk biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb gumiabroncsot. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a piacon, így ha tőlünk vásárol, biztos lehet abban, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást és szaktanácsadást ajánljuk Önnek.

 

SSL titkosított fizetés

450 szakképzett munkatársunk biztosítja rendelése gyors és hatékony teljesítését, beleértve a számítógépes programozókat, rendszergazdákat, ügyfélszolgálati asszisztenseket és a raktári alkalmazottakat. A legújabb adatkódolási eljárások és a világszínvonalú hardver platformok biztosítják a tranzakciók hibátlan lefolyását.

 

Gyors és ingyenes szállítás

A termékeket Magyarországon belül ingyenesen szállítjuk. Cégünk jól felszerelt logisztikai központtal rendelkezik. Továbbá, több olyan céggel működünk együtt, amelyek sokéves tapasztalattal rendelkeznek a szállítmányozás területén. Az általunk kínált termékekért 48 órás futárszolgálattal történő kiszállítással utánvétellel fizethet.

 

Új és eredeti termékek

Raktárunkban kizárólag a legmagasabb minőségű termékeket találja meg, Európa legmodernebb gyáraiból. Az általunk forgalmazott gumiabroncsok 18 hónapnál nem régebbi gyártásúak.

 

Többéves értékesítési tapasztalat

A gumiabroncsok on-line értékesítésével 2001 óta foglalkozunk. A tapasztalat, melyet azóta szereztünk, a legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítja az Ön számára.

 

Több, mint 7 millió felhasználó

Tizenöt év működés után, 2015 januárjában elértük a hétmillió elégedett ügyfél számát. Továbbra is fejlesztjük szolgáltatásainkat és javítjuk azok minőségét, törekedve az elégedett ügyfelek számának folyamatos növelésére.

 

Európai értékesítő hálózat

Jelenleg Európában 13 országban értékesítünk. Sikeresen növeljük eladásainkat a következő országokban: Magyarországon, Franciaország; Spanyolország; Olaszország; Ausztria; Belgium; Szlovákia; Németország; Egyesült Királyság; Hollandia; Csehország; Írország; valamint Lengyelország, ahol már több százezer gumiabroncsot adtunk el.

Miért érdemes nálunk vásárolni?

  • Az Oponeo 2001 óta folyamatosan jelen van a piacon.
  • Az Oponeo egy több, mint 1.000.000 gumiabroncs tárolására képes, hatalmas raktárral rendelkezik.
  • Az Oponeo több, mint 450 munkatársa figyel arra, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban történjen meg a rendelésfeldolgozás.
  • Az Oponeo több, mint 7 millió elégedett ügyféllel rendelkezik.
  • Az Oponeo egy olyan lengyel cég, amely több európai országban folytat tevékenységet. Például: Magyarországon, Lengyelországban, Németországban, Ausztriában, Spanyolországban, Hollandiában, Belgium, Szlovákia, Olaszországban, Csehországban, Szlovákiában, Franciaországban és Írországban.

Szeretettel várjuk Önt a boltunkban!

Kezdje a vásárlást!