A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

Nézze át a gumiabroncsokkal kapcsolatos teszteket és megjegyzéseket.

Megfelelő gumiabroncs kiválasztása

Az Ön megjegyzése nagyon fontos számunkra. A gumiabroncsokról szóló független megjegyzések bázisát 1999 óta építjük. Több ezer vezető használja ezeket az adatokat a gumiabroncs kiválasztása során. A gumiabroncsról szóló független megjegyzések bázisát 1999 óta építünk. Több ezer vezető kihasználhatja ezeket az adatokat a gumiabroncs választásának során.

Téli gumiabroncsok ranglistája

A téli gumiabroncs ranglistája a legjobb értékelt termékeket tartalmazza. A ranglistában több, mint 30 gumiabroncs található.

Nyári gumiabroncsok ranglistája

A nyári gumiabroncs ranglistája a legjobb értékelt termékeket tartalmazza. A ranglistában több, mint 30 gumiabroncs található.
[[ ra_txtJakieCzynnikiPowinienemRozwazyc ]]

Nem biztos, hogy melyiket gumiabroncsot vegyen? A gumiabroncsok független felülvizsgálatai a legjobbak, hogy kapjon meg a megfelelő, őszinte információt. Itt találhatja minden felülvizsgálatát, amelyet megírták az ügyfélek az OPONEO weboldalán, a gumiabroncsok használata után.

Ez az információ összehasonlítható a gumiabroncsok prófi tesztekhez, hogy ajánljon a széleskörű látást. Hogy kapjon meg a jobb gumiabroncsok összehasonlításának eredményét, keressen meg a gumiabroncs márkájának alapján.

Gyártó megjegyzései és értékelései

Utoljára feltöltött ,megjegyzések

Dębica Frigo 2
Dębica Frigo 2 Összértékelés Piter 4,4 111140 (42)
Én ezeket a gumiabroncsokat az előző szezonban, így most az autó, mert vettem Conti 830 (katastrofa télen, szar, amit nem kellett). A viselkedés Frigo 2 az előző szezonban (mintegy 25 tonnában) az első szenzációs volt, én még nem annyira jó téli gumik (hacsak nem ugyanaz a futófelület UG5, évekkel ezelőtt). Most elég viselkedett a hóban panasz nélkül, de van, hogy figyelembe kell venni a lehetőségét, hogy egy kis "séta" a sok a hiányosság, különösen a nedves hó, eső vagy száraz (nagyobb sebesség tartás). De ezen az áron, és szögben gumikat a téli, ez sa Kiváló gumik, biztosan lesz egy következő gumiabroncs a szezon 2012/2013. Cotni 830 őket, hogy jobban vagy nyári gumi minden évszakban. Miután benne, hogy kb egy nagy Fiat egyetemes gumik Olsztyn, mint most Conti 830, komolyan. Driveway felfelé, lovaglás hó katasztrófa, hogy nincs bizonyosság mindenkor. Ezért azt javasoljuk, csak Frigo 2, valójában egy kinyilatkoztatás a télen, különösen, ha valaki lovagolni a hó. A láncok nyugodtan feküdjenek a csomagtartóban az ilyen gumikkal. Üdvözlettel.
Continental ContiSportContact
Continental ContiSportContact Összértékelés Robert 5,0 11111 (1)
Helló mindenki olvassa a vélemények. Volt nagy baj a választás nyári gumik nem tudtam eldönteni, de azt hittem, a drágább gumiabroncsok és nagyon boldog vagyok, vettem ContinentalsportContact és Megdöbbentett még olyan nagy gumik sosem volt, és tudom, hogy már a következő, vagy azt választja ugyanazt a nagyon jó tapadás a sarkokban az egyenes folyamatban sínen a nedves szenzációs csatornába víz ugyanazokat az előnyöket igazán, ha valaki kíváncsi, hogy mit vásárolni gumik ajánlani Continental SportContact ezek az abroncsok érdemes minden összeg valóban worth'm örülök, hogy a végén én nem kell olvasni a véleményét más gumik mert van nem vonatkozik még megint, azt javasoljuk, néha csinál egy kicsit több pénzt a fánk és a nyugalmat hosszú ideig. Üdvözlettel bizonytalan.
Continental ContiPremiumContact
Continental ContiPremiumContact Összértékelés kopyt 4,6 111160 (1)
Most tudok írni valamit ez a gumiabroncs mert pojezdziłem kis niej.ogólnie csak egy szó wspaniałe.auto szerzik a gumiabroncsok matador és dömpingelt őket gyorsan, mert nagy ... félelem őket jeżdzić.conti adj egyfajta biztonságot és konfortu megyek velük harmadik évad Init velük vasárnap, semmi dörzsöli, mert ezek a gumik szükség van ABS és asr.wszyscy akik autó nélkül ezek a rendszerek kell vásárolni egy másik laczki.NO de egyiket egyik nagyon szereti, ha gázzal a nincs levegő és a légköri WTEDY.Z GZAEM tehetünk értük a CUDA egyetlen, Letko sípol SZCZĘśCIA.i másik, nem gumi, nem utolsó debilnej vezetői több mint 10.000 km.to annyit kell átadni ezt oponie.bączki KECI on slikach és nem a gumi, hogy lovagolni, mintha valaki wiedział.nara