A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

Nézze át a gumiabroncsokkal kapcsolatos teszteket és megjegyzéseket.

Megfelelő gumiabroncs kiválasztása

Az Ön megjegyzése nagyon fontos számunkra. A gumiabroncsokról szóló független megjegyzések bázisát 1999 óta építjük. Több ezer vezető használja ezeket az adatokat a gumiabroncs kiválasztása során. A gumiabroncsról szóló független megjegyzések bázisát 1999 óta építünk. Több ezer vezető kihasználhatja ezeket az adatokat a gumiabroncs választásának során.

Téli gumiabroncsok ranglistája

A téli gumiabroncs ranglistája a legjobb értékelt termékeket tartalmazza. A ranglistában több, mint 30 gumiabroncs található.

Nyári gumiabroncsok ranglistája

A nyári gumiabroncs ranglistája a legjobb értékelt termékeket tartalmazza. A ranglistában több, mint 30 gumiabroncs található.
Milyen tényezőket kellene figyelembe vennem?

Nem biztos, hogy melyiket gumiabroncsot vegyen? A gumiabroncsok független felülvizsgálatai a legjobbak, hogy kapjon meg a megfelelő, őszinte információt. Itt találhatja minden felülvizsgálatát, amelyet megírták az ügyfélek az OPONEO weboldalán, a gumiabroncsok használata után.

Ez az információ összehasonlítható a gumiabroncsok prófi tesztekhez, hogy ajánljon a széleskörű látást. Hogy kapjon meg a jobb gumiabroncsok összehasonlításának eredményét, keressen meg a gumiabroncs márkájának alapján.

Gyártó megjegyzései és értékelései

Utoljára feltöltött ,megjegyzések

Nexen N'Fera SU1
Nexen N'Fera SU1 Összértékelés Kat 4,2 (18)
Kerestem középkategóriás gumiabroncsot, ami nem túl drága.Szerettem volna egy csendes gumi, de a jó tapadással, különösen a nedves felületen, és megállapítottam, hogy ezek a gumiabroncsok éppen ezt teszik. Tartósabb, mint a Michelin (lapos gumi, így viselkedik gyorsabban, de nagyobb a tapadása), és remélem, hogy tart, mint a Pirelli (kemény gumi, így tartós, de szerintem nem a legjobb tapadása. Ennek a guminak jobb a tapadása és a tartóssága, mint a Nexen Eco Bluenak hogy volt az utolsó autómnál, és azt hiszem, hogy ennek megfelelő az ára, ayért maradok mellette a jövőben. Ez a weboldal volt a legjobb árat kínálta és nagyon gyors, hatékony volt a szállítás. Újraveszem őket, és azokat ajánljom.
Pirelli P1 Cinturato Verde
Pirelli P1 Cinturato Verde Összértékelés Maciek 4,4 (36)
Vettem drágább gumik miatt a Pirelli márka hírnevét és nem csalódott. A gépkocsi megvásárlása után hajtja zimówkach éves. Aztán vettem Nokian téli gumik és Drágabb gumiabroncsokat mert Pirelli márka nagyon jó és elégedett vagyok. Az elején régi téli gumiabroncsokat használtam. Utána Nokian márkájú téli gumit használtam és a kényemet sokkal jobb volt. A régihez hasonlítva csedesebb voltak meg a tapadása is obb volt. De a Pirellli gumiabroncsok még jobbak. Nagyon csendesek és fantasztikusan viselkednek minden felületen: szárazon és nedvesen. Érdemes, hogy vegyen meg jó áron!
Uniroyal Rainsport 3
Uniroyal Rainsport 3 Összértékelés Piotrek 4,5 (97)
Az első szezon használata után gumiabroncs megfelelt minden követelménynek, emelyet feltettem, mielőtt a gumiabroncsot vásároltam. A száraz körülmények között az autó tapad az aszfalthoz nagyon jól, de ebből az osztályból a gumiabroncsok csak igy viselkednek, ha a felülete nedves és növeli annak lehetőségét, ilyen körülmények között nem czusik a fent említett gumiabroncs, az autó úgy viselkedik, mintha ő nem teszi magának egyáltalán különbséget az időjárás és az üveg mögött. Gumik nagyon csendesek és észrevettem a kopás csökkenését 10% -ban, ami szintén élvezi a pénztárcámat. Ami a futófelület megjelenését illet, nemcsak jól meg van tervezve ahhoz, hogy könnyen megbirkózzak a vízzel, is még mindig csodálatosan néz ki, és tetszik a szemnek, egyáltalán nem unalmas abroncs. Ajánlom. Szerintem maradok a márka híve a következő csere alkalmával is.