Nézze át a gumiabroncsokkal kapcsolatos teszteket és megjegyzéseket.

Az Ön megjegyzése nagyon fontos számunkra. A gumiabroncsokról szóló független megjegyzések bázisát 1999 óta építjük. Több ezer vezető használja ezeket az adatokat a gumiabroncs kiválasztása során. A gumiabroncsról szóló független megjegyzések bázisát 1999 óta építünk. Több ezer vezető kihasználhatja ezeket az adatokat a gumiabroncs választásának során.
Téli gumiabroncsok ranglistája
A téli gumiabroncs ranglistája a legjobb értékelt termékeket tartalmazza. A ranglistában több, mint 30 gumiabroncs található.
Nyári gumiabroncsok ranglistája
A nyári gumiabroncs ranglistája a legjobb értékelt termékeket tartalmazza. A ranglistában több, mint 30 gumiabroncs található.
Gyártó megjegyzései és értékelései
Utoljára feltöltött megjegyzések
Yokohama Advan Fleva V701
Yokohama Advan Fleva V701 Összértékelés Wielos 3,7 (1)
Gumiabroncsok az első tesztek után: száraz felületen tényleg nagyon jó a tapadás, nagyon állandó a tapadásvesztés, ami kiszámítható viselkedést ad, a gumi oldalai kemények, ami pozitívan befolyásolja a kezelhetőséget, de egyenetlen felületeken érezhető, ezért előnynek tartom. Vizesen még nem volt alkalmam vele vezetni, ezért nem tudok mit mondani.
Falken SN 832 ECORUN
Falken SN 832 ECORUN Összértékelés Włodek 4,4 (8)
Általában a prémium gumiabroncsokat használom. Ugyanakkor a nyár végén egy második kocsit kapta meg a családom, egy kicsit régiet és a régi, használt téli gumikkal. Felszreltem Falken gumiabronsot, tehát a nyári szezon végén csak mintegy 4000 km tettem, ebből körülbelül fele városi körülmények között. Az ilyen tapastalat után nehéz felmérni ezeknek a gumiabroncsoknak a meghibásodási arányát, valamint beszélni a futófelület kopásának néhány látható jeleiről. Meglátjuk, hogyan fognak nézni a másik szezonban, az esetemben körülbelül 15000 km után. A gumiabroncsok nagyon jól viselkednek a nedves felületeken. Alig látok különbséget a Falken és a nyári Continental gumik között. Majdnem, mert az Falken gumiabroncsai zajosabb és eddig az egyetlen hátránya.
Nexen N'Fera SU1
Nexen N'Fera SU1 Összértékelés Kat 4,2 (18)
Kerestem középkategóriás gumiabroncsot, ami nem túl drága.Szerettem volna egy csendes gumi, de a jó tapadással, különösen a nedves felületen, és megállapítottam, hogy ezek a gumiabroncsok éppen ezt teszik. Tartósabb, mint a Michelin (lapos gumi, így viselkedik gyorsabban, de nagyobb a tapadása), és remélem, hogy tart, mint a Pirelli (kemény gumi, így tartós, de szerintem nem a legjobb tapadása. Ennek a guminak jobb a tapadása és a tartóssága, mint a Nexen Eco Bluenak hogy volt az utolsó autómnál, és azt hiszem, hogy ennek megfelelő az ára, ayért maradok mellette a jövőben. Ez a weboldal volt a legjobb árat kínálta és nagyon gyors, hatékony volt a szállítás. Újraveszem őket, és azokat ajánljom.
login