TPMS nyomásérzékelő

Már csak két lépésre van a TPMS érzékelő vásárlásától. Válassza ki autóját, és vásároljon.

Lépés 1 Autó kiválasztása

Garantáljuk, hogy a TPMS nyomásérzékelők illeszkednek járművéhez. Hogyan csináljuk?

Lépés 2 Vásároljon

15 000 ft db

Ingyenes szállitás

Szállítás 2 munkanap

14 nap a visszaküldésig

Paraméterek
Működési gyakoriság:
433 MHz
Szelep:
alumínium/gumi
Alkalmazás:
OE csereérzékelő
az európai piacon
Konfiguráció:
programozott
Kompatibilitás:
OE és
i utángyártott kerekekhez egyaránt
Garancia:
A vásárlástól számított 2 év
    • Termék leírása
    • TPMS felszerelése
Termék leírása
Termék leírása

TPMS érzékelők

Ezek a kerékszelepbe integrált speciális érzékelők, amelyek információt továbbítanak a fedélzeti számítógépnek, és tájékoztatják a vezetőt a gumiabroncs-nyomáscsökkenésről. Ennek köszönhetően többé nem kell fizikailag ellenőriznie az egyes gumiabroncsok nyomását – azonnal pontos adatokat kap az aktuális gumiabroncsnyomásról.

2014 novemberétől az Európai Unió országaiban értékesített minden új személygépgocsit A gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel kell felszerelni. Az előírás szerint a TPMS-nek érzékelnie kell a gumiabroncsnyomás 20%-os csökkenését vagy 1,5 barra való csökkenését (10 percen belül 1 kerék esetében vagy 60 percen belül 4 kerék esetében).

Hogyan működik a guminyomás-érzékelő?

Kétféle gumiabroncsnyomás-szabályozó rendszer létezik – közvetlen és közvetett. Népszerűbb megoldás a nyomásszeleppel integrált TPMS érzékelők (közvetlen rendszer). Ritkábban használt lehetőség az ABS rendszeren alapuló nyomásszabályozás (indirekt rendszer). Az első esetben a jelátvitel az érzékelőktől a számítógép felé percenként többször történik, így a nyomásra vonatkozó információk nagyon pontosak.

Amikor az autó megáll, sebességet változtat és dugóban halad, az érzékelők nagyobb valószínűséggel jelzik a nyomásállapotot, mint állandó sebességgel való haladáskor. Emiatt nehéz megbecsülni az élettartamukat - ökölszabályként hét év vagy 150 000 km körüli élettartamot feltételeznek. A tökéletes tömítettség követelménye miatt az érzékelőket megfelelő házban helyezik el, és nem lehet kicserélni az elemeket.

A gumiabroncsnyomás TPMS-érzékelőkkel történő figyelésének előnyei:

Nagyobb biztonság:

- jobb jármű irányíthatóság és stabilitás
- rövidebb fékút

Kevesebb üzemanyag-fogyasztás:

- alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás
- alacsonyabb szennyezőanyag-kibocsátás

Lassabb gumikopás:

- hosszabb gumiabroncs-élettartam
- kevesebb részecske van a levegőben
- kevesebb hulladék (régi gumik)

TPMS érzékelők programozása

A beszerelés önmagában nem teszi használatra készen az abroncsnyomás-érzékelőt. Először is megfelelően programozni és aktiválni kell. Ez egy kódolási folyamaton keresztül történik, amely lehetővé teszi a rendszer számára, hogy megkülönböztesse, melyik kerékről származik az adott rádiójel. Ezt a szolgáltatást a gumiszervizek végzik speciális eszközökkel. Ezt minden alkalommal meg kell ismételni, amikor gumiabroncsot vagy szelepet cserél.

A tartalom másolása szigorúan tilos.

TPMS felszerelése
TPMS felszerelése

Vásároljon TPMS-érzékelőket szervizbe szállítással.

TPMS-nyomásérzékelőket szállítunk a csere szervizbe. Az ország egész területén 0 közül választhat. Ön megvásárolja gumiabroncsait, felnijeit vagy TPMS-érzékelőit, kiválasztja a szolgáltatást, lefoglalja a szerelési időpontot, a többit pedig ránk bízza. A szervizbe történő kiszállítás INGYENES! Maga a csere költsége a szerviz árlistája szerint.

Hogyan működik ez pontosan? Miután kiválasztotta gumiabroncsait, felnijeit vagy TPMS-érzékelőjét, a megrendelőlapon kiválasztja az Önnek megfelelő árlistával és helyszínnel rendelkező szolgáltatást. Miután leadta a megrendelést, lefoglalja a pontos csere időpontját (Ön választja ki a dátumot és az időpontot). És kész! Gondoskodunk arról, hogy gumiabroncsait vagy felnijeit időben eljuttassuk a szervizbe (ingyenes kiszállítás). A szerelés előtti napon emlékeztető e-mailt küldünk Önnek.

Kérdése van? Hívjon minket

Szakértőink, akik összeszereléssel együtt végzik a megrendeléseket, az Ön rendelkezésére állnak.
+36 14 453 781

A hívás díja a mindenkori helyi tarifának felel meg.

Az Oponeo.hu oldalon kiválasztjuk a megfelelő szenzorokat az Ön autójához

Nem tudja, mely érzékelők lennének megfelelőek az autójához? Ne aggodjon, nem kell mindenkinek mindent tudnia! Ezért szakértőnk kiválasztja a megfelelő érzékelőket. Erre a rendelés leadása után kerül sor. Ha hiányoznak az érzékelők megfelelő illesztéséhez szükséges információk, telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ha bármilyen kérdése van a TPMS nyomásérzékelőkkel kapcsolatban, forduljon szakértőnkhoz.

Tel.: +36 14 453 781

E-mail: info@oponeo.hu

A nyomásérzékelőkkel ellátott gumiabroncsok cseréje előtt tájékoztassa a vulkanizálót arról, hogy rendelkezik rendszer

  • Ingyenes szállítás

  • Szállítás 48 órán belül

  • Több, mint 7 millió felhasználó

login