run flat gumiabroncsok

Defekttűrő gumi

Autó gumiabroncs

Alkalmazás

Alkalmazás

Alkalmazás

Alkalmazás

Árkategória

-

A legnépszerűbb Run Flat abroncsmodellek

Pirelli P Zero
4,6

7 vélemény

től 41896 ft db

Mi az a Run Flat gumiabroncs?

A Run Flat gumiabroncs lehetővé teszi a vezetést defekt után is, és átlagosan 80 km-en keresztül, legfeljebb 80 km/h sebességgel biztonságosan vezethet.

A Run Flat gumiabroncsok a legmagasabb szintű biztonságot nyújtják. Kilyukasztásuk után nem áll fenn annak a veszélye, hogy nagy sebességgel haladva elveszítjük az uralmát az autó felett. Az ilyen típusú gumiabroncsokat leggyakrabban magasabb osztályú, nagy motorteljesítményű autókra szerelik.

Runflat gumiabroncs

Egyedülálló felépítésüknek köszönhetően a Run on Flat abroncsok valamivel drágábbak, mint a normál modellek, és rosszabb vezetési kényelmet biztosítanak – merevebbek, ami kevésbé jól nyeli el a hiányosságokat. A nagyobb abroncstömeg növeli a gördülési ellenállást és az üzemanyag-fogyasztást is. Hátrányaik ellenére a Run Flat abroncsok kiváló megoldásnak számítanak, amely javítja a biztonságot és növeli a vezető kényelmét (nem kell azonnal kereket cserélni).

System Run Flat

Használatuk működőképes abroncsnyomás-érzékelőket igényel.

Az autót megfelelően hozzá kell igazítani: speciális felfüggesztéssel és megfelelően hangolt elektronikus rendszerekkel (pl. ABS, ESP) kell rendelkeznie.

Run Flat abroncsok felszerelése csak megfelelő felszereléssel rendelkező professzionális gumijavító üzemekben történhet.

Run Flat rendszer

A gyártók saját megoldási rendszerekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a Run Flat technológiának való besorolásukat. Három alapvető csoportra oszthatók: megerősített szerkezet, öntömítő és tartógyűrű. A különbségek ellenére a lapos abroncsokon való vezetés gondolata ugyanaz - lehetővé teszik, hogy biztonságosan vezessen nagy távolságot defekt után.

Megerősített szerkezettel
Goodyear
ROF (RunOnFlat)
Continental
SSR (Self Supporting Runflat)
Bridgestone
RFT (Run Flat Tire)
Dunlop
ROF (RunOnFlat)
Firestone
SSR (Self Supporting Runflat)
Dunlop
RFT (Run Flat Tire)
Continental
XRP (eXtended Run-Flat Performance)
Goodyear
RFT (Run Flat Tire)
Pirelli
SSR (Self Supporting Runflat)
Bridgestone
Driveguard
Firestone
XRP (eXtended Run-Flat Performance)
Önzáró
Goodyear
Protectis
Continental
ContiSeal
Bridgestone
SWS (Safety Wheel System)
Támgyűrű
Dunlop
PAX
Continental
ContiSupportRing
Goodyear
Support Ring (BSR)

Ügyfeleink véleménye a(z) Defekttűrő gumiabroncsokról:

 • BMWarek 4,9

  Bridgestone Potenza S001

  Mikor jön az égetés úgy tűnik számomra, hogy körülbelül 0,5 l / 100 km kevesebb. Egy kört az esőben ez csak egy mese, az autó tart ragasztott az útra. A gumik Azért vettem meg ezt a gumiabroncsot, mert Bridgestone márkájú és tudtam, hogy az PRÉMIUM osztály. Nagyon elégedett vagyok, az abroncs nagyon csendes, sőt 140/km sebességnél normálison lehet beszélni az autóban. Az üzemanyag hatékonyság is jó 0,5l/100km. Nedves felületen nagyon jól viselkedik. Az abroncsok nagyon jó gumiból készítettek, akkor a tapadása is jó. Nagyon ajánlom. Nézzen meg többet >
 • Mariusz 4,6

  Dunlop SP Sport MAXX TT

  Én vezetek elsősorban az autópályán, így az autó a gumiabroncs viselkedik tapad az útra. Ez ad egy jó értelemben vett biztonság és úgy érzi, száraz aszfalton. Nedvesítsd egy kicsit rosszabb. Az utakon a rosszabb minőségű, sajnos, nagyon nehéz (valószínűleg azért, mert lemerült) és kevésbé kényelmes. Nézzen meg többet >
 • BarańskiAdam 4,7

  Goodyear EFFICIENTGRIP

  Magas minőségű termék és nyugalmat jó áron. A termék jó. Ennek köszönhetően a vezetés kellemes és bizotnságos. Természetesen, a véleményem szerint. Ajánlom, mert szerintem nincs értelme, hogy fizessen túl és ebben az esetben biztos legyél, hogy a GOODYEAR EFFICIENTGRIP az igazi jó termék. Addig nagyon elégedett vagyok a vásárlással. Nézzen meg többet >
 • Daniel 5,0

  Bridgestone Turanza 6

  Nagyon csendes gumiabroncsok. Sokkal csendesebbek, mint a Continental abroncsok, amelyeket az autó vásárlásakor szereltek fel. Az autó életének kezdetén az autó nagyobb sebességnél (180 km felett) nem volt túl precíz, ami eleinte csalódást okozott nekem. Szerencsére kb. ezer kilométer után már sokkal jobban kezdtek viselkedni. Mostanra kb. 11.000 km-t tettem meg ezekkel az abroncsokkal, és őszintén ajánlom őket. Nézzen meg többet >
login