A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?
 1. Titkos fizetés SSL-en keresztül
 2. Gyors és ingyenes szállítás
 3. Új, eredeti termékek
 4. Több, mint
  2 000 000 vásárló
 5. Európai értékesítő hálózat

Uniroyal Rainsport 3 225/50 R17 94 W RUN ON FLAT FR

Összehasonlítás

Tovább
a listához gumiabroncsok 225/50 R17

Gumiabroncs mérete:
225/50 R17
sebességi index:
W = max 270 km/óra
terhelési index:
94 = max 670 kg
Évszak:
Nyári
Gépjármű típusa:
Személyautó
 • Ingyenes szállítás
 • Szállítási határidő: 3-4 munkanap

Ez a termék már vásárolt ma órakor 18:20

 • Elérhetőség:
  Több, mint 12 darab a raktáron
  Mennyiség:
  41 118 ft / db
  Megveszem
  4,5
  Értékelés: Érdemes ajánlani 111150 97 vélemény
  Címke:
  E A 71 dB
  E A 71 dB
  Több információ
MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?
 1. Titkos fizetés SSL-en keresztül
 2. Gyors és ingyenes szállítás
 3. Új, eredeti termékek
 4. Több, mint
  2 000 000 vásárló
 5. Európai értékesítő hálózat

Vásárlók véleményei

Összes értékelés: 4,5 Összes értékelés: Az összértékelés nem aritmetikai átlagot, hanem az egyes eredmények súlyozott átlagát jelenti. A gumiabroncsok egyes tulajdonságai nagyobb, mások pedig kisebb hatással vannak az összértékelésre. 97 vélemény

érdemes ajánlani
 • Használati költség: Gumiabroncs hatása az üzemeltetési költségekre. 111110 4,1
 • Kényelem: Gumiabroncs hatása a vezetési kényelemre. 111120 4,2
 • Országúti tulajdonságok: Gumiabroncs hatása a vezetési tulajdonságokra. 111170 4,7

97 vásárló értékelte ezt a gumiabroncsot

 • 5 52 személyek
 • 4 44 személyek
 • 3 1 személyek
 • 2 0 személyek
 • 1 0 személyek

97% felhasználó ajánlja ezt a gumiabroncsot

97%

A gumiabroncsról szóló gyűjtött adatok 1424 nap. Ez az idő alatt összegyűjtöttünk 97 értékelés.
A vevőink által megtett teljes út 959000 km.

A legmagasabbra értékelt paraméter a: tapadás nedves felületen.

A gumiabroncsot leggyakrabban kiválasztották azok a vezetők, akik a következő gépjárművel rendelkeznek: általában a városban.

A gumiabroncsot értékelték a vezetők, akik a saját vezetési stilusáról a követekezőt mondják: mérsékelt.

Utolsó értékelések:

Honlapon található értékelések mennyisége:

 • Fordítás Ez a megjegyzés más nyelvről automatikusan le volt fordítva és a fordító elfogadására vár.

  Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Trinka

  Méret: 225/50 R17

  Értékelés: 4,8 111180
  Gumikat választottam az autómat hosszú, hosszú, sőt hosszú időre. Ebben az árkategóriában nagyon jó gumik. Nagyon jó paramétereik vannak és nagy teljesítményt nyújtanak.

  Az értékelés hasznos volt? Igen 0 Nem 0

 • Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Przemek

  Méret: 245/40 R17

  Értékelés: 4,9 111190
  Az Uniroyal márkájával folytatottam kalandomat a Rainsport 2 modelltól kezdve, ezek olyan nagyszerű gumiabroncsok, amelyek nagyszerűen reagáltak a változó időjárási viszonyokra. Még az új Rainsport 3 modell, ahol a Shark Skin technológiát használják,szerencset jelent a piacon. A gumiabroncsokat száraz és nedves felületeken teszteltem. A gumiabroncsokat megbízhatóan tesztelték különböző útszakaszokon és különböző sebességeken. A tesztpontoktól függetlenül a gumiabroncsok egyszerűen ragyogóak voltak. A külső körülményektől függetlenül úgy éreztem, hogy az autó teljes mértékben szabályozható. A több mint 200 LE-s hátsó meghajtású, első és hátsó (245/40/17 és 225/45/17) méretű változatoknál nem volt nehéz dinamikus indítás vagy gyorsítás. Hasonló volt a helyzet a sávváltásoknál a forró napokon és az esőben is. Ajánlom ezeket a gumikat mindenkinek. A Shark Skin technológiával készült Rainsport 3 megérdemli első helyét és egy érmet a csodálatos technológia felfedezéséhez. Üdvözlöm a jövőbeli tulajdonosokat.

  Az értékelés hasznos volt? Igen 0 Nem 0

 • Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Paweł

  Méret: 235/45 R17

  Értékelés: 4,9 111190
  Nemrégiben megvásároltam az Uniroyal Rainsport3 gumiabroncsokat, amelyek az ún. "Cápa bőre" technológiáján alapszik. Nem titkolhatom, hogy ez egy nagyon tudatos és átgondolt vásárlás volt - sok időt töltöttem az összehasonlító vizsgálatok korábbi elemzésén. Azt is kiderült, hogy több barátnak kellett foglalkoznia ezekkel a gumiabroncsokkal és nagyon ajánlották őket. Magam is használtam egy darabig, de már volt esélyem rá, hogy nagy eső körülmények között teszteljem, és be kell vallanom, hogy az ember úgy érezheti, hogy az autó ragasztva van az úton. A gumiabroncsok meglehetősen csendesek, a szem vonzza a tervezést (nem minden gumiabroncs olyan jól néz ki, mint ez). A jó árat is ösztönöz a vásárláshoz. Azt mondják, hogy gyakorlatilag minden gumiabroncs egy száraz felületen jól fog viselkedni, ahol jó tapadás van, de jó gumiabroncsok ismerhetők fel abban, miután azok extrém körülmények között is jól teljesítenek, azaz nedves és csúszós felületeten - az Uniroyal tartozik ehhez a csoporthoz.

  Az értékelés hasznos volt? Igen 0 Nem 0

 • Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Piotrek

  Méret: 205/55 R16

  Értékelés: 4,5 111150
  Az első szezon használata után gumiabroncs megfelelt minden követelménynek, emelyet feltettem, mielőtt a gumiabroncsot vásároltam. A száraz körülmények között az autó tapad az aszfalthoz nagyon jól, de ebből az osztályból a gumiabroncsok csak igy viselkednek, ha a felülete nedves és növeli annak lehetőségét, ilyen körülmények között nem czusik a fent említett gumiabroncs, az autó úgy viselkedik, mintha ő nem teszi magának egyáltalán különbséget az időjárás és az üveg mögött. Gumik nagyon csendesek és észrevettem a kopás csökkenését 10% -ban, ami szintén élvezi a pénztárcámat. Ami a futófelület megjelenését illet, nemcsak jól meg van tervezve ahhoz, hogy könnyen megbirkózzak a vízzel, is még mindig csodálatosan néz ki, és tetszik a szemnek, egyáltalán nem unalmas abroncs. Ajánlom. Szerintem maradok a márka híve a következő csere alkalmával is.

  Az értékelés hasznos volt? Igen 0 Nem 1

 • Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Przemek

  Méret: 205/55 R16

  Értékelés: 5,0 11111
  Megvettem az Uniroyal Rainsport 3 gumikat, mert szükségem volt olyan gumiabroncsokra, amelyek a nedves felületeken jól mennek. Az elvárásaim teljesültek. Nagyon vágytam az aquaplaning kockázatának minimalizálására, mert a feleségem autóval is vezet. A Rainsport 3 minden tekintetben biztosítja a biztonság érzetét, ezért nem kell lelassítanom, amikor esik az eső. Ugyanazokat az előnyöket látom ezeken a gumiknál ​​- nagyszerűen néz ki, kiváló tapadást és meglepően csendes sportos futófelületet biztosítanak. Ajánlom ezeket a gumikat mindenki számára, aki minden körülmények között agresszív vezetést szeret.

  Az értékelés hasznos volt? Igen 0 Nem 0

Honlapon található értékelések mennyisége:

Termék leírása

Uniroyal Rainsport 3 225/50 R17 94 W RUN ON FLAT FR

Az Uniroyal Rainsport 3 egy középkategóriás nyári gumiabroncs személygépkocsikra és SUV járművekre kifejlesztve. Ideális azon vezetők számára, akik egy biztonságos és egyben stílusos gumiabroncsot keresnek a nyári szezonra.

Jellemzők:

 • Remek teljesítmény száraz és nedves burkolaton egyaránt
 • Lassú és egyenletes kopás
 • Alacsonyabb üzemanyagfogyasztás
 • Csendes futás

Címke

Gumiabroncs Uniroyal Rainsport 3 méretben 225/50 R17 94 W, a gyártó által megadott információk alapján azt kijelenthető, hogy a gépjármű a következő paraméterekkel rendelkezik:

 • E
 • A
 • 71 dB
E A 71 dB

Üzemanyag - megtakarítás (gördülési ellenállás)

Az A osztályú gumiabroncs a legtakarékosabb (ennek van a legkisebb gördülési ellenállása), a G osztályú pedig a legkevésbé takarékos (ennek van a legnagyobb gördülési ellenállása). A gördülési ellenállás hatással van az autó üzemanyag fogyasztására és a kibocsátott égésztermékekre. Minél magasabb a gördülési ellenállás, annál magasabb az üzemanyag fogyasztása és az égésztermékek kibocsátása.

Fékezés vizes úton

Az A osztály a legrövidebb, a G osztály a leghosszabb féktávolságot jelenti. A fékezés nedves felületen alatt a gumiabroncs azon képességét értjük, amellyel megtartja a tapadását a nedve úton. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy minél jobb osztályba tartozik a paraméter, annál jobb a teljesítmény nedves körülmények között. Ez egy lényeges paramétere a biztonság megőrzésének az utakon.

Külső zajszint

Az elhaladó autó gumiabroncsai által okozott zaj szintjét hullámvonallal jelölik: 1 hullám a csendes, 3 hullám a zajos gumit jelenti. Ezen kívül e mellett a jelölés mellett decibelben (dB) kifejezett konkrét zajszint értékek is megjelennek.