A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?
 1. Titkos fizetés SSL-en keresztül
 2. Gyors és ingyenes szállítás
 3. Új, eredeti termékek
 4. Több, mint
  2 000 000 vásárló
 5. Európai értékesítő hálózat

Uniroyal Rainsport 3

Gumiabroncs megfelelő méret kiválasztása:

Gyártó:
Uniroyal
Évszak:
Nyári
Mennyiség:
27 155 ft / db
Megveszem
4,5
Értékelés: Érdemes ajánlani 111150 97 vélemény

Uniroyal Rainsport 3 Leírás

Az Uniroyal Rainsport 3 egy középkategóriás nyári gumiabroncs személygépkocsikra és SUV járművekre kifejlesztve. A kategória kiegyensúlyozott teljesítményű abroncsokat kínál remek ár-érték arányban.

Ez a modell a vezetők által jól ismert, nagy népszerűségnek örvendő Uniroyal Rainsport 2 utódja, amely rengeteg elismerést szerzett a különböző, színvonalas gumiabroncsteszteken.

Az Uniroyal Rainsport 3 azonban több dologban különbözik elődjétől. Ahogy az első pillantásra is látszik, a futófelület megújult. Az új modell egy olyan innovatív, asszimetrikus mintázattal rendelkezik, ami a külső oldalon egy forgásirányos konstrukcióval van ötvözve. Ennek köszönhetően az abroncs nem csak megőrzi kiváló tulajdonságait nedves útfelületen, hanem javul a teljesítmény száraz utakon is, valamint csökkenti a zajt és a gördülési ellenállást is.

Mindezeken felül a száraz burkolaton való remek fékezési teljesítményről és úttartásról a vállrész merev blokkjai gondoskodnak. Az Uniroyal Rainsport 3 minimalizálja az aquaplaning kockázatát, többek között a cápabőr ihlette SST (Shark Skin Technology) által. A futófelület lassan és egyenletesen kopik, valamint ellenáll a deformációnak. Az alacsonyabb gördülési ellenállásnak köszönhetően az üzemanyag-fogyasztás is alacsonyabb. Elődjéhez képest a gumiabroncs csendesebb, így kényelmesebb utazást biztosít. Ideális azon vezetők számára, akik egy biztonságos és egyben stílusos gumiabroncsot keresnek a nyári szezonra.

Az Uniroyal története 1868-ig vezethető vissza, Belgiumból származik, napjainkban viszont a Continental csoport része. Az Uniroyal gumiabroncsok készítése során fejlett technológiákat alkalmaznak, a fejlesztések során kiemelt figyelmet kap a nedves, csúszós útfelületeken nyújtott magas teljesítmény. A Continental a világ legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalatainak egyike. A cég a gumiabroncspiac egyik legjobb, prémium minőségű modelljeit gyártja. Számukra a legfontosabb a kiváló teljesítmény, kiváló minőség valamint a vezetés során biztosított kényelem és gazdaságosság. A Continental cégcsoport kínálatában számos egyéb márka is megtalálható, mint pl: Semperit, Barum, Viking és a General Tire.

Uniroyal Rainsport 3 vélemények

Összes értékelés: 4,5 Összes értékelés: Az összértékelés nem aritmetikai átlagot, hanem az egyes eredmények súlyozott átlagát jelenti. A gumiabroncsok egyes tulajdonságai nagyobb, mások pedig kisebb hatással vannak az összértékelésre. 97 vélemény

érdemes ajánlani
 • Használati költség: Gumiabroncs hatása az üzemeltetési költségekre. 111110 4,1
 • Kényelem: Gumiabroncs hatása a vezetési kényelemre. 111120 4,2
 • Országúti tulajdonságok: Gumiabroncs hatása a vezetési tulajdonságokra. 111170 4,7

97 vásárló értékelte ezt a gumiabroncsot

 • 5 52 személyek
 • 4 44 személyek
 • 3 1 személyek
 • 2 0 személyek
 • 1 0 személyek

97% felhasználó ajánlja ezt a gumiabroncsot

97%

A gumiabroncsról szóló gyűjtött adatok 1353 nap. Ez az idő alatt összegyűjtöttünk 97 értékelés.
A vevőink által megtett teljes út 959000 km.

A legmagasabbra értékelt paraméter a: tapadás nedves felületen.

A gumiabroncsot leggyakrabban kiválasztották azok a vezetők, akik a következő gépjárművel rendelkeznek: általában a városban.

A gumiabroncsot értékelték a vezetők, akik a saját vezetési stilusáról a követekezőt mondják: mérsékelt.

Utolsó értékelések:

Honlapon található értékelések mennyisége:

 • Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Przemek

  Méret: 245/40 R17

  Értékelés: 4,9 111190
  Az Uniroyal márkájával folytatottam kalandomat a Rainsport 2 modelltól kezdve, ezek olyan nagyszerű gumiabroncsok, amelyek nagyszerűen reagáltak a változó időjárási viszonyokra. Még az új Rainsport 3 modell, ahol a Shark Skin technológiát használják,szerencset jelent a piacon. A gumiabroncsokat száraz és nedves felületeken teszteltem. A gumiabroncsokat megbízhatóan tesztelték különböző útszakaszokon és különböző sebességeken. A tesztpontoktól függetlenül a gumiabroncsok egyszerűen ragyogóak voltak. A külső körülményektől függetlenül úgy éreztem, hogy az autó teljes mértékben szabályozható. A több mint 200 LE-s hátsó meghajtású, első és hátsó (245/40/17 és 225/45/17) méretű változatoknál nem volt nehéz dinamikus indítás vagy gyorsítás. Hasonló volt a helyzet a sávváltásoknál a forró napokon és az esőben is. Ajánlom ezeket a gumikat mindenkinek. A Shark Skin technológiával készült Rainsport 3 megérdemli első helyét és egy érmet a csodálatos technológia felfedezéséhez. Üdvözlöm a jövőbeli tulajdonosokat.

  Az értékelés hasznos volt? Igen 0 Nem 0

 • Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Paweł

  Méret: 235/45 R17

  Értékelés: 4,9 111190
  Nemrégiben megvásároltam az Uniroyal Rainsport3 gumiabroncsokat, amelyek az ún. "Cápa bőre" technológiáján alapszik. Nem titkolhatom, hogy ez egy nagyon tudatos és átgondolt vásárlás volt - sok időt töltöttem az összehasonlító vizsgálatok korábbi elemzésén. Azt is kiderült, hogy több barátnak kellett foglalkoznia ezekkel a gumiabroncsokkal és nagyon ajánlották őket. Magam is használtam egy darabig, de már volt esélyem rá, hogy nagy eső körülmények között teszteljem, és be kell vallanom, hogy az ember úgy érezheti, hogy az autó ragasztva van az úton. A gumiabroncsok meglehetősen csendesek, a szem vonzza a tervezést (nem minden gumiabroncs olyan jól néz ki, mint ez). A jó árat is ösztönöz a vásárláshoz. Azt mondják, hogy gyakorlatilag minden gumiabroncs egy száraz felületen jól fog viselkedni, ahol jó tapadás van, de jó gumiabroncsok ismerhetők fel abban, miután azok extrém körülmények között is jól teljesítenek, azaz nedves és csúszós felületeten - az Uniroyal tartozik ehhez a csoporthoz.

  Az értékelés hasznos volt? Igen 0 Nem 0

 • Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Piotrek

  Méret: 205/55 R16

  Értékelés: 4,5 111150
  Az első szezon használata után gumiabroncs megfelelt minden követelménynek, emelyet feltettem, mielőtt a gumiabroncsot vásároltam. A száraz körülmények között az autó tapad az aszfalthoz nagyon jól, de ebből az osztályból a gumiabroncsok csak igy viselkednek, ha a felülete nedves és növeli annak lehetőségét, ilyen körülmények között nem czusik a fent említett gumiabroncs, az autó úgy viselkedik, mintha ő nem teszi magának egyáltalán különbséget az időjárás és az üveg mögött. Gumik nagyon csendesek és észrevettem a kopás csökkenését 10% -ban, ami szintén élvezi a pénztárcámat. Ami a futófelület megjelenését illet, nemcsak jól meg van tervezve ahhoz, hogy könnyen megbirkózzak a vízzel, is még mindig csodálatosan néz ki, és tetszik a szemnek, egyáltalán nem unalmas abroncs. Ajánlom. Szerintem maradok a márka híve a következő csere alkalmával is.

  Az értékelés hasznos volt? Igen 0 Nem 1

 • Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Przemek

  Méret: 205/55 R16

  Értékelés: 5,0 11111
  Megvettem az Uniroyal Rainsport 3 gumikat, mert szükségem volt olyan gumiabroncsokra, amelyek a nedves felületeken jól mennek. Az elvárásaim teljesültek. Nagyon vágytam az aquaplaning kockázatának minimalizálására, mert a feleségem autóval is vezet. A Rainsport 3 minden tekintetben biztosítja a biztonság érzetét, ezért nem kell lelassítanom, amikor esik az eső. Ugyanazokat az előnyöket látom ezeken a gumiknál ​​- nagyszerűen néz ki, kiváló tapadást és meglepően csendes sportos futófelületet biztosítanak. Ajánlom ezeket a gumikat mindenki számára, aki minden körülmények között agresszív vezetést szeret.

  Az értékelés hasznos volt? Igen 0 Nem 0

 • Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Kamil W

  Méret: 235/55 R17

  Értékelés: 4,8 111180
  Ahhoz, hogy vásároljam ezeket a gumikat, legyőzött engem egy munkatársám, akil már használt azokat, és örülök, hogy meghallgattam öt. A gumiabroncs nagyon jól viselkedik a száraz és nedves aszfalton. Valamint jól teljesít a nedves utakon való közlekedéskor és a nagy sebességgel történő kanyarodáskor is. Ami fontos, rövidebb fékút, mit tapasztaltam vészhelyzetben. Ajánlom, és a vezetés biztonságát kívánom.

  Az értékelés hasznos volt? Igen 0 Nem 0

Honlapon található értékelések mennyisége:

Elérhető méretei Uniroyal Rainsport 3

A gumiabroncs méretének kiválasztása

Honlapon található ajánlatok mennyisége:

Találatok szűrése:

Gumiabroncs neve: Méret: Indexek: Ár: Mennyiség:
205/55 R16 91 H 28 388 Ft Megveszem
205/55 R16 91 V 34 235 Ft Megveszem
225/40 R18 92 Y 52 126 Ft Megveszem
225/45 R17 94 Y 42 319 Ft Megveszem
245/40 R18 97 Y 42 042 Ft Megveszem
275/40 R20 106 Y 57 734 Ft Megveszem
255/50 R19 107 Y 47 102 Ft Megveszem
185/55 R14 80 H 24 334 Ft Megveszem
185/55 R15 82 V 35 867 Ft Megveszem

Honlapon található ajánlatok mennyisége: