Számos méretben
kapható modell
Tól 25951 ft db
A gumiabroncs méretének kiválasztása
ellenőrizze az árat
Keresés autó szerint Árak ellenőrzése

Szállítás 48h

14 napvisszaküldési politika

Ingyenes szállitás

Véleményeket gyűjtünk

Gumiabroncs paraméterek
Típus:
személyautó
Évszak:
  • Termék leírása
  • Ajánlat
Termék leírása
Termék leírása

Neolin NeoWinter

3PMSF A bemutatót gumiabroncs szemből az 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake). Ez azt jelenti, hogy megfelel az Európai Unió téli gumiabroncsokhoz. A szimbólumot lehet megszerezni a minősítést követően alapos tesztelés után, a modell tapadását a hóban.

A Neolin NeoWinter egy economy kategóriás téli gumiabroncs személygépkocsikra kifejlesztve. Megfelelő ár - teljesítmény arányt és olyan tulajdonságokat biztosít, amelyek lehetővé teszik a biztonságos utazást az év leghidegebb hónapjaiban.

A Neolin NeoWinternél forgásirányos mintázatot alkalmaztak, amely tökéletes választás a téli gumiabroncsokhoz. A széles, V-alakú barázdák felelnek a víz, a latyak és egyéb szennyeződések eltávolításáért, amelyek negatívan befolyásolhatnák a tapadást. Ez biztosítja, hogy az autó nem csúszik meg könnyen és kanyarodáskor is stabil marad.

A legnehezebb téli körülmények között, azaz havazás idején a jó futófelület pótolhatatlan. Ebben az esetben a tömböket sűrűn megtöltötték és profilozták, mégpedig olyan módon, hogy a tapadás a lehető legjobb lett. Ez azt jelenti, hogy a Neolin NeoWinterrel felszerelt autó - akár friss, akár tömör hóban vezet - a kormányrendszer utasításait követi.A Neolin márka a kínai Yangchang Rubber Company céghez tartozik, amelyet a piacvezetők inspirálnak a gyártási és tervezési folyamatokban. Központjuk Kínában található. Az európai piacon is egyre népszerűbb az economy kategóriás gumiabroncsokra szakosodott márka. A kategória ötvüzi a jó teljesítményt a vonzó árral. A vállalat filozófiája olyan termékek létrehozása, amelyek a lehető legjobb minőséget és legmagasabb fokú biztonságot nyújtják a lehető legalacsonyabb áron. Minden Neolin terméket korszerű technológiai megoldások felhasználásával, innovatív termelési üzemekben hoznak létre. Ezenfelül minden Neolin termék megfelel az európai szabványoknak. Minőségre és tartósságra törekednek, ügyelve a részletekre és a kidolgozásra.

A tartalom másolása szigorúan tilos.

Vélemények
Vélemények

A gumiabroncsról szóló információkat állandóan gyűjtjük

Ajánlat
Ajánlat
Árak és méretek Neolin NeoWinter

Alkalmazás

Alkalmazás

Elérhető méretek és változatok
16" elérhető méretek
  • Gumiabroncs neve:
  • teljesítés:
  • 1 db ára:
  • Mennyiség:

Szállítás 5-6 munkanap

28 755 ft
Megveszem

Szállítás 5-6 munkanap

41 298 ft
Megveszem
19" elérhető méret
  • Gumiabroncs neve:
  • teljesítés:
  • 1 db ára:
  • Mennyiség:

Szállítás 3-4 munkanap

25 951 ft
Megveszem
login