A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?
  1. Titkos fizetés SSL-en keresztül
  2. Gyors és ingyenes szállítás
  3. Új, eredeti termékek
  4. Több, mint
    2 000 000 vásárló
  5. Európai értékesítő hálózat

Imperial Ecosport A/T

Gumiabroncs megfelelő méret kiválasztása:

Gyártó:
Imperial
Évszak:
Nyári
Mennyiség:
23 500 ft / db
Megveszem

Imperial Ecosport A/T Leírás

Az Imperial Ecosport A/T egy economy kategóriás nyári gumiabroncs, 4x4 SUV és off-road járművek számára kifejlesztve. A kategória kiegyensúlyozott teljesítményű gumikat kínál kedvező áron. A modell szimmetrikus futófelülettel van ellátva, amely jól illeszkedik ezekhez a járművekhez, ugyanis védelmet biztosít a gyors kopással és a túlzott használatból származó károsodásokkal szemben.

Az Imperial Ecosport A/T egy modellben ötvözi a kiváló teljesítményt, a megbízhatóságot és a tartósságot. Ajánlott a dinamikus vezetés szerelmeseinek (központi borda, masszív felület). A hosszanti csatornák azonnal eltávolítják a vizet a futóról, így pedig csökkentik a vízenfutás kockázatát. A szerkezet gumikeverékének köszönhető az alacsony gördülési ellenállás, ami által az üzemanyag-fogyasztás, így a levegőbe kibocsátott szén-dioxid mennyisége is csökken. A gumiabroncs tehát gazdaságos és környezetbarát. Az optimális rugalmasságnak köszönhetően az Imperial Ecosport A/T védelmet nyújt a mechanikai sérülések ellen, valamint hatékonyan birkózik meg minden típusú útfelülettel, deformálódás nélkül teszi lehetővé a stabil vezetést. A szerkezet támogatja a dinamikus vezetést és a hirtelen manőverek során is remek teljesítményt nyújt.

Az Imperial a Deldo privát márkája. A Deldo több, mint harminc éve található meg a gumiabroncspiacon, gumiabroncsaik megfelelnek a legmagasabb szintű minőségi szabványelőírásoknak, így természetesen az Imperial márkájuk is jó minőséget garantál. Egyre több vezető dönt az Imperial abroncsok használata mellett. Választékukban megtalálhatóak a személygépkocsi-, a 4x4-, valamint a kisteherautó-abroncsok egyaránt. Az Imperial gumiabroncsok folyamatos fejlesztése a legmodernebb technológiákat alkalmazásával történik, a kiváló minőségű gumik előállításáért.

Imperial Ecosport A/T vélemények

Utolsó értékelések:

A gumiabroncsról szóló információkat állandóan gyűjtjük

Elérhető méretei Imperial Ecosport A/T

A gumiabroncs méretének kiválasztása

Honlapon található ajánlatok mennyisége:

Találatok szűrése:

Gumiabroncs neve: Méret: Indexek: Ár: Mennyiség:
215/70 R16 100 H 23 500 Ft Megveszem
235/75 R15 109 T 27 547 Ft Megveszem
255/70 R15 112 H 27 530 Ft Megveszem
265/70 R15 112 H 31 824 Ft Megveszem

Honlapon található ajánlatok mennyisége: