A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?
  1. Titkos fizetés SSL-en keresztül
  2. Gyors és ingyenes szállítás
  3. Új, eredeti termékek
  4. Több, mint
    2 000 000 vásárló
  5. Európai értékesítő hálózat

Hankook Ventus S1 Evo3 K127B

Gumiabroncs megfelelő méret kiválasztása:

Gyártó:
Hankook
Évszak:
Nyári
Mennyiség:
41 298 ft / db
Megveszem

Hankook Ventus S1 Evo3 K127B Leírás

A Hankook Ventus S1 Evo3 K127B egy középkategóriás nyári modell, személygépkocsikra kifejlesztve, melynek teljesítménye a többi középkategóriás gumiabroncshoz képest is kiválónak számít.

Ez a népszerű Ventus sorozat egyik modellje, amely számos országban nyerte el a járművezetők szimpátiáját. Az UHP gumiabroncs kiváló választás a sportos karakterű és nagyobb teljesítményű autók számára. A nagyobb teljesítményű autók gumiabroncsainak kiválasztása nem könnyű. A sérülésállóság és a további megerősítések mellett a modellnek biztonságosnak kell lennie, és minden körülmények között jó tapadást kell biztosítania.

A tervezésért és gyártásért felelős mérnökök A Ventus S1 Evo3 K127B létrehozásakor a prémium gumiabroncsok szegmensére összpontosított, és mindent megtett annak érdekében, hogy az új Hankook termék beleilleszkedjen a legmagasabb kategóriájú modellek közé. Ennek köszönhetően a gumiabroncs száraz úton tökéletesen működik, a futófelületi blokkok a járművet a pályán stabilan tartva tökéletesen tapadnak az útfelülethez, még kanyarodás közben is. A kormányzás pontossága kiváló és a kormánymozgásra szinte azonnal reagál a gumiabroncs. Azonban nedves utakon is biztonságos a vezetés, a Ventus S1 Evo3 K127B-t gyors vízelvezetés, így hatékony aquaplaning-ellenállás, valamint azonnali fékezés jellemzi. Az új Ventus S1 Evo3 K127B Run Flat sorozat tökéletes választás azok számára, akik mindenekelőtt megbízhatóságra és a legjobb teljesítményre vágynak. A Hankook mérnökei különös hangsúlyt fektettek a gördülési ellenállás csökkentésére, a gumiabroncs előállításához használt modern keverék használatával. A gumikeverék tartós és ellenáll a hőmérsékleti ingadozásnak, így a termék minden körülmények között tökéletesen működik. A Run Flat rendszerrel ellátott gumiabroncsok lehetővé teszik a vezetés folytatását defekt után is (a maximális sebesség 80 km / h, a távolság 80 km). Ezeket a gumiabroncsokat csak olyan gépkocsikra lehet felszerelni, amelyek aktív gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel (TPMS) vannak felszerelve. A RunFlat rendszerrel ellátott modellek további biztonságérzetet és példa nélküli irányíthatóságot biztosítanak a járműnek.

A Hankook a világ egyik leggyorsabban fejlődő gumiabroncs vállalata, amely 1941óta található meg a gumiabroncspiacon. A cég személygépkocsik, kisteherautók, tehergépkocsik és buszok számára állít elő gumiabroncsokat. A Koreában alapított cég gumiabroncsait szinte minden koreai autómárka használja elsőszerelésként valamelyik modelljén, valamint egyre több európai autógyártó is mellettük dönt. Folyamatos műszaki fejlesztéseikkel és az innováció iránti elköteleződésükkel napjainkra a világ egyik legnagyobb, meghatározó gumiabroncs vállalatává nőtték ki magukat.

Hankook Ventus S1 Evo3 K127B vélemények

Utolsó értékelések:

A gumiabroncsról szóló információkat állandóan gyűjtjük

Elérhető méretei Hankook Ventus S1 Evo3 K127B

A gumiabroncs méretének kiválasztása

Honlapon található ajánlatok mennyisége:

Találatok szűrése:

Honlapon található ajánlatok mennyisége: