A-Ford-Focus- is-195/65-R15-gumikkal-van-felszerelve.

A Ford Focus is 195/65 R15 gumikkal van felszerelve.

Öt 195/65 R15 modellt fogunk bemutatni, mégpedig azokat, amelyek felhasználóink szerint a legjobban teljesítenek nyári körülmények között. Így megtudhatod, hogyan viselkednek a mindennapos használat során! Ez a méret olyan autóknál használatos, mint a Volkswagen Passat, az Opel Astra, a Renault Megane, a Ford Focus, a Skoda Octavia vagy a Kia Cee'd.

Nem tudod, melyik méret passzol az autódhoz?

195/65 R15 gumiabroncs-rangsor az OPONEO felhasználói szerint

MODELL  ÉRTÉKELÉS
Michelin ENERGY SAVER+ 4,45  (lásd az értékelést)
Continental ContiPremiumContact 5 4,4  (lásd az értékelést)
Bridgestone Turanza T001 4,4  (lásd az értékelést)
Dunlop SP Sport Bluresponse 4,45  (lásd az értékelést)
Goodyear Efficientgrip Performance 4,45  (lásd az értékelést)

* Mint 2018 márciusában. A rangsor a bemutatott gumiabroncs-méretre vonatkozik. Az általános értékelés kissé eltérhet a bemutatottól. A skála 1 – 6-ig tart, a 6 a legjobb pontszám.

1. A Michelin ENERGY SAVER+ érte el a legjobb helyezést

michelin-energy-saver-8786

Michelin ENERGY SAVER +

A Michelin ENERGY SAVER + egy technológiai előrelépés a mindennapos használatra gyártott gumiabroncsok világában. Kivételes biztonsági paramétereket és kiváló teljesítményt garantál az Eco N Gripnek nevezett megoldás, amely növeli a gumiabroncs tartósságát és optimalizálja a gördülési ellenállást.

A döntött profil biztosítja a gumiabroncs / út érintkezési felületének akár 10% -os növekedését, ami a stabilitást is, és a vezetési pontosságot is javítja. A francia prémiumkategóriás gyártó terméke időjárástól függetlenül kiváló megoldást nyújt mind a városi, mind pedig az autópályás vezetéshez.

Michelin ENERGY SAVER +

A Michelin ENERGY SAVER + közel 260 véleményt kapott az ügyfelektől, amelynek több mint a felén a lehető legjobb minősítést kapta meg.

• "A Michelin Energy Saver + elképesztő. A különbség a korábban használt olcsóbb gumiabroncsokkal szemben nagyon szembetűnő, különösen a nedves utakon. Az autót, mintha odatapasztották volna az úthoz. A vezetési biztonság páratlan, még hirtelen esőzéskor is, de száraz aszfalton sincs rá panasz. Ráadásul nagyon csendes. [...]” (Tomek)

• "Mindig számíthatok rájuk. Beleülök az autóba, és máris biztonságban vagyok. Miért? Mert Michelin Energy Saver + gumijaim vannak. Ajánlom." (Jan)

• „Először használom ezeket a gumikat. Miután az első gumikat felszereltem, már egyértelműen javult a vezetési kényelem, biztonságosabbnak éreztem a kanyarodást, a féktávolság rövidült mind a nedves, mind a száraz utakon, valamint a gördülési ellenállás és a zajszint is csökkent. Ajánlatom ezeket a gumikat mindazoknak, akik értékelik a biztonságot és a vezetési kényelmet." (Marian)

Tudtad, hogy...

A gumiabroncs-gyártás mellett a Michelin az idegenvezetésről is híres, a legjobb éttermek az ő minőségi jelzésüket viselik: a Michelin-csillagokat.

2. Continental ContiPremiumContact 5

continental-contipremiumcontact-5-7966

Continental ContiPremiumContact 5

A két részből álló, aszimmetrikus futófelület hatékonyan véd a tapadás elvesztése ellen, mind a nedves, mind a száraz útfelületeken. A háromdimenziós élek csökkentik a féktávolságot, a makro-blokkok pedig biztonságos vezetést garantálnak nagy sebességnél.

A csúcstechnológiás gumikeveréknek köszönhetően a modell nemcsak biztonságos és hatékony, hanem környezetbarát is. Aktív összetétele lehetővé teszi a szén-dioxid kibocsátás csökkentését.

Continental ContiPremiumContact 5

A Continental ContiPremiumContact 5 egy olyan gumiabroncs, amelyet a vezetők is, és a magas rangú nemzetközi szakértői tesztek is nagyra értékelnek. Ügyfeleink a következőképpen értékelték ezt a gumit:

• "Szenzációs, a legjobb gumiabroncs, amit valaha is használtam. A gumiabroncs kiszámítható és kiválóan működik mind száraz, mind nedves úton. Kanyaroknál jobb, mint a korábbi gumijaim. Az autó jól tapad az úthoz. A vezetési tulajdonságok tekintetében a Conti messze jobb a korábbi gumijaimnál. Jó viselkedés vízen, kanyarokban, tökéletes fékezéssel és manőverezéssel." (Rafał)

• "Korábban is Continental gumim volt, a Contract 2. Ezzel is elégedett voltam, de a ContiPremiumContact 5 csodálatos! A zajszint rendkívül alacsony 50-90 km / h-nál, de gyorsabb sebességnél is alig hallom. Szenzációs nedves felületeken. Az ABS egyszer sem aktiválódott... Nagyon jó befektetés volt, őszintén ajánlom bárkinek. [...]” (Andrzej)

3. Bridgestone Turanza T001

bridgestone-turanza-t001-7980

Bridgestone Turanza T001

A Bridgestone Turanza T001 optimális választás azok számára, akik környezetbarát módon kívánják élvezni a teljesítményt és a biztonságot.

A gumiabroncsnál a modern NanoPro-Tech technológiát használták, ami akár 19%-kal csökkenti a gördülési ellenállást. A lapított profil által kibővített gumi – útfelület kapcsolaton alapul. Az egyedülálló futófelület csökkenti a gumiabroncs által okozott rezgéseket és zajokat, így az utazás igazi élmény!

Bridgestone Turanza T001

A Bridgestone Turanza T001 tökéletes egyensúlyt biztosít a teljesítmény, a tartósság és a környezetvédelem között. Ügyfeleink között nagy népszerűségnek örvend, különösen a mérsékelt városi vezetéshez kapcsolódó paraméterek tekintetében. Íme néhány a legérdekesebb vélemények közül:

• "A Bridgestone Turanza egy nagyon kényelmes, biztonságos és megbízható gumi. Csendes, ami nagyon fontos. Nedves aszfalton és kanyarodáskor is stabil. Száraz utakon is érezni mennyire jól tapad, az üzemanyag-fogyasztás vagy a gördülési ellenállás befolyásolása nélkül. Határozottan ajánlom ezt a gumit." (Damian)

• "Kiváló gumik! Az autó nagyon jól tapad! Ajánlom mindenkinek, akinek fontos a kényelem és a minőség, elfogadható áron! Nagyon megéri!"(Dawid)

• "A legjobb gumiabroncs, amit eddig használtam, pedig már 35 éve vezetek. Kényelem és biztonság mindenek előtt." (Marek)

Tudtad, hogy...

A Bridgestone
észak-karolinai Egyesült Államokbeli gyárában semennyi hulladékot nem visznek a hulladéklerakóba. Ez jól példázza a japán csoport környezetvédelmi kérdésekre fordított figyelmét.


 4. Dunlop SP Sport Bluresponse

dunlop-sp-sport-bluresponse

Dunlop SP Sport Blueresponse

A méret legjobb sport gumiabroncsa a Dunlop SP Sport Blueresponse lett. Közepes és prémium kategóriás autókhoz készült, és kiválóan teljesít az európai nyári körülmények között. A modell nem csak utazási kényelmet biztosít, hanem üzemanyag-megtakarítást és a környezetbarát működést is.

Az aszimmetrikus futófelületmintázat sokoldalú teljesítményt és kiváló tapadást garantál. A hatékony vízelvezetésnek köszönhetően a vezetés időjárástól függetlenül pontos és stabil.

Dunlop SP Sport Blueresponse

A Dunlop SP Sport Bluresponse-t az Oponeon értékelést benyújtó vezetők 96% -a ajánlja. Ez az egyik legnépszerűbb 196/65 R15 termék, ezt az is bizonyítja, hogy már több mint 570 ügyfél értékelte.

• „A Dunlop gumiabroncsai általában a csúcsminőséget képviselik, minden tulajdonságukban, így nagyszerű választásnak tűnnek. Használtam már prémium-, közép- és economy kategóriás gumiabroncsot is [...] Nedves utakon hihetetlenül tapadnak. Nem csúsztam meg soha, még éles kanyarokban sem. Száraz utakon nem volt semmi probléma. Ajánlom minden olyan bizonytalankodónak, aki értékeli a biztonságot és a vezetési kényelmet." (Piter)

• "Számomra a legfontosabb tényező a biztonság, különösen azért, mert gyakran vezetek gyerekekkel. Ezzel a gumival nagyon biztonságban érzem magam. Szuperül tapadnak, ami nagyon kényelmes. Kiváló gumi, a legjobb, amit valaha használtam. Szívből ajánlom." (Moniquet)

• "Egy éve használom a gumikat, és nagyon szeretem őket. Az autó úgy halad, mintha síneken siklanék, nagyon jól tapad az útra. A vezetés nagyon kényelmes. A gumik csendesek, érezhetően alacsony a gördülési ellenállás, és szemmel láthatóan alacsonyabb az üzemanyag-fogyasztás is. Melegen ajánlom!" (Michał)

5. Goodyear Efficientgrip Performance

goodyear-efficientgrip-compact-9472

Goodyear Efficientgrip Performance

A népszerűbb 195/65 R15 gumiabroncs az amerikai Goodyear cég által gyártott termék. Termékeik magas színvonala az úttörő technológiáknak és a legjobb minőségű anyagok felhasználásának köszönhető. Ezek mind jelentősen befolyásolják az utazási biztonságát. Az ActiveBraking akár 8% -kal is csökkentheti a féktávolságot.

Goodyear Efficientgrip Performance

A Goodyear Efficientgrip Performance a legtöbb méretben elérhető. 195/65 R15-ben 230 vezető értékelte. A gumiabroncs ügyfeleink körében az egyik legnépszerűbb termék.

• "Hétköznap városon kívül, hétvégén pedig a városban használom a gumikat. Jó vezetni velük száraz, és nedves úton is. Szuper csendes gumiabroncsok. Könnyen megbirkózik a vízzel, még nagy sebességnél is, mind az egyenes szakaszokon, mind a kanyarokban." (mookie)

• "Minden körülmények között ajánlom. Nagy sebességnél biztonságban vagyok. A zajszint alacsony, egyáltalán nem zavaró. Esőben nagyon jó a vízeltávolítás. Az autó könnyen vezethető, nagyon kiszámítható és stabil. Remekül viselkedik az egyenetlen utakon. Ajánlom!." (Monika)

• "Minden szempontból nagyon jó gumik. Kiváló vezetési tulajdonságok, csendes futás. Ez mind, amit egy gumiabroncsnak tudnia kell." (Zbigniew)

nyari-gumik-2018

Nyári gumik

Hogyan válasszuk ki a legjobb gumit?

Mielőtt gumiabroncsot vásárolsz, olvass utána különböző forrásokból. Nagyon fontos, hogy elolvasd a többi felhasználó véleményét, mert ők már kipróbálták a gumikat a mindennapos használat során, így jobban ismerik azok előnyeit és hátrányait.

Fontos információforrás az autóipari szövetségek és magazinok által közzétett rangsorok és  szezonális gumiabroncs-tesztek. Legjobb, ha összehasonlítod a teszteredményeket a járművezetők által adott valós értékelésekkel, így könnyen megállapíthatod, hogy megfelelnek-e neked az adott gumik.

Jó elolvasni a gumiabroncshoz mellékelt címkén található információkat, amelyeket megtalálsz az Oponeónál is (a "Címkék" résznél). Itt többet tudhatsz meg a modell által kibocsátott zajszintről, annak üzemanyag-hatékonyságáról és a nedves utakon való viselkedéséről.

Ha még mindig nem vagy biztos a döntésedben, mindig segítségedre állnak szakértőink. Hívd a +3614453781  számot, és mi segítünk kiválasztani az autódhoz legjobb gumiabroncsot!