A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

Lakóautó és lakókocsi gumiabroncsok

Lakóautó és lakókocsi gumiabroncsok

Nézze meg széles választékú katalógusunkat és válassza ki a megfelelő gumiabroncsokat egy adott járműhöz vagy a teljes flottához. Fedezze fel Magyarország több száz gépkocsivezetőjének gumiabroncs értékelését és válassza ki a legjobb gumiabroncsokat lakókocsijához. Az alábbiakban megtalálja ügyfeleink szerint a legjobb besorolású lakóautó és lakókocsi abroncsokat.

Nyári szezon
tól től 103 688 Ft Nézze meg az ajánlatunkot
Nyári szezon
tól től 105 902 Ft Nézze meg az ajánlatunkot
Négyévszakos
tól től 67 284 Ft Nézze meg az ajánlatunkot
Nyári szezon
tól től 64 063 Ft Nézze meg az ajánlatunkot

Lakókocsihoz és lakókocsiknak megfelelő kereskedelmi haszongépjármű gumiabroncsok

Amennyiben nem találta meg a megfelelő lakóautó gumiabroncsokat a járművéhez, akkor nézze meg „C” jelöléssel ellátott haszongépjármű gumiabroncsokat is . Ezek a gumiabroncsok a max. 3,5 tonnás terhelhetőségű haszonjárművekhez valók és két féle indexel rendelkeznek - az egytengelyes és a kéttengelyes verzióhoz. Fontos megjegyezni, hogy haszonjármű gumiabroncsokat nem szabad személygépkocsikhoz használni.

Kisteher nyári gumi

4,2

(24 vélemény)

4,4

(4 vélemény)

4,2

(3 vélemény)

4,6

(2 vélemény)

Kisteher téli gumi

4,5

(5 vélemény)

4,7

(3 vélemény)

4,3

(3 vélemény)

4,7

(2 vélemény)

4,2

(2 vélemény)

Lakóautó és lakókocsi gumiabroncsainkról

Lakóautó és lakókocsi gumiabroncsainkról

A maximális biztonság érdekében az úton és az úton kívül, ellenőrizze, hogy a lakóautó vagy a lakókocsi az adott évszaknak megfelelő, és ami még fontosabb, a jármű paramétereinek megfelelő gumiabroncsokkal van felszerelve. Mindenek előtt a lakóautó vagy a lakóautó gumiabroncsainak maximális mértékben meg kell felelniük a jármű tömegének. Az ilyen gumiabroncsoknak megerősített oldalfalakkal kell rendelkezniük, hogy kibírják a nehéz terhek szállításához kapcsolódó nyomásnövekedést. A megerősített gumiabroncsok extra merevsége hozzájárul a stabilabb menethez azáltal, hogy megakadályozza a lakókocsi imbolygását.

A minőségi lakókocsi gumiabroncsot egyedülálló futófelület-összetétel jellemzi, amely eltér a szokásos autógumitól. A gumiabroncs futófelületének kiképzése figyelembe veszi a rendkívül fontos tapadást kedvezőtlen időjárási körülmények között, és jobb kontrollt biztosít az ön járműve felett a kihívást képező terepeken. Megjegyzendő, hogy az a tény, hogy a lakóautó gumiabroncs havas besorolású, nem jelenti azt, hogy az téli gumi. Kérjük, ellenőrizze, hogy olyan lakóautó gumiabroncsokat vásárol, amelyek alkalmasak az Ön régiójának az éghajlatához és / vagy annak a régiónak az éghajlatához, ahová utazni szeretne.

Piacvezető nemzetközi márkák tanúsított kiskereskedője vagyunk. A Michelintől a Continental Vanco lakóautó abroncsokig nagy választékkal rendelkezünk a költségtudatos és az árat értékelő fogyasztók számára. A kezdéshez keressen méret vagy rendszám szerint, vagy egyszerűen írja be a jármű modelljét. Bátran forduljon a műszaki szaktanácsadó csapatunkhoz a járművekkel kapcsolatos valamennyi információ megszerzése érdekében. Rendelje meg lakókocsi abroncsait az Oponeo-nál, és csatlakozzon a több ezer elégedett gépkocsivezetőhöz szerte egész Európában és az Egyesült Királyságban. Ingyenes szállítás elérhető Magyarország területén.

Kezdje itt a vásárlást!