A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?
  1. Titkos fizetés SSL-en keresztül
  2. Gyors és ingyenes szállítás
  3. Új, eredeti termékek
  4. Több, mint
    2 000 000 vásárló
  5. Európai értékesítő hálózat

Toyo Snowprox S953

Gumiabroncs megfelelő méret kiválasztása:

Gyártó:
Toyo
Évszak:
Téli
Címke:
E C 71 dB
Több információ
Mennyiség:
44 780 ft / db
Megveszem

Toyo Snowprox S953 Leírás

A bemutatót gumiabroncs szemből az 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake). Ez azt jelenti, hogy megfelel az Európai Unió téli gumiabroncsokhoz. A szimbólumot lehet megszerezni a minősítést követően alapos tesztelés után, a modell tapadását a hóban.

A Toyo Snowprox S953 egy nagy teljesítményű személygépkocsikhoz kifejlesztett, prémium kategóriás gumiabroncs, amely a legmagasabb minőséget és a legjobb teljesítményt garantálja.

A modell forgásirányos futófelületi mintázatának köszönhetően biztonságos utazást tesz lehetővé dinamikus vezetés során is. A Toyo Snowprox S953 könnyedén birkózik meg a változékony téli időjárással, alkalmazkodik minden típusú téli útfelülethez. A futófelület precíz kialakítása többféle funkció ellátására alkalmas, biztonságos vezetést tesz lehetővé száraz útfelületen is, remek tapadást biztosít nagyobb sebesség során, valamint stabilitást nyújt kanyarodáskor vagy egyéb hirtelen manőverek alkalmával. Ezenfelül könnyedén távolítja el a vizet és a latyakot, így biztonságos vezetést garantál nedves útfelületen is. Mindezeken felül a Toyo Snowprox S953 havas utakon is jól teljesít, ezenkívül akusztikai komfortot biztosít, így az utazás nem csak biztonságos, hanem kényelmes és kellemes. Ideális döntés azon vezetők számára, akik időjárási viszonyoktól függetlenül biztonságos utazásra vágynak dinamikus vezetés során is.A Toyo egy világszerte elismert, csúcsminőségű gumiabroncsokra szakosodott japán cég, főleg a 4x4 és a SUV gumiabroncsok szakértője. A precíz gyártási technológiának köszönhetően termékeikre többek között a maximális teljesítmény és a tartósság jellemző.

A cég 1945 óta található meg a gumiabroncspiacon, létesítményei megtalálhatók többek között Japánban, Kanadában, az Egyesült Államokban, Oroszországban valamint Kínában. A Toyo márka minőségére garanciát jelent az is, hogy több neves autógyártó választja elsőszerelésként, többek között az Audi, Mazda, Nissan, Toyota, Mitsubishi és a Renault.

Toyo Snowprox S953 vélemények

Utolsó értékelések:

A gumiabroncsról szóló információkat állandóan gyűjtjük

Elérhető méretei Toyo Snowprox S953

A gumiabroncs méretének kiválasztása

Honlapon található ajánlatok mennyisége:

Találatok szűrése:

Gumiabroncs neve: Méret: Indexek: Ár: Mennyiség:
E | C | 71 dB
215/50 R18 92 V 44 780 Ft Megveszem
F | C | 71 dB
215/50 R18 92 V 40 077 Ft Megveszem
F | C | 71 dB
215/50 R18 92 V 35 826 Ft Megveszem
E | C | 71 dB
225/45 R16 93 H 45 157 Ft Megveszem

Honlapon található ajánlatok mennyisége:

Címke

Klasa oporu E Klasa hamowania C 71 dB