A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?
  1. Titkos fizetés SSL-en keresztül
  2. Gyors és ingyenes szállítás
  3. Új, eredeti termékek
  4. Több, mint
    2 000 000 vásárló
  5. Európai értékesítő hálózat

Kormoran Snowpro B4

Gumiabroncs megfelelő méret kiválasztása:

Gyártó:
Kormoran
Évszak:
Téli
Mennyiség:
21 257 ft / db
Megveszem

Kormoran Snowpro B4 Leírás

A bemutatót gumiabroncs szemből az 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake). Ez azt jelenti, hogy megfelel az Európai Unió téli gumiabroncsokhoz. A szimbólumot lehet megszerezni a minősítést követően alapos tesztelés után, a modell tapadását a hóban.

A Kormoran Snowpro B4 egy economy kategóriás téli gumiabroncs, személygépkocsikra kifejlesztve. A kategória kiegyensúlyozott teljesítményű gumikat kínál kedvező áron.

A Kormoran Snowpro B4 gumiabroncs 3PMSF szimbólummal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy megfelel a téli gumiabroncsokra vonatkozó európai uniós követelményeknek. A Snowpro B4 egy új, a személygépkocsikhoz tervezett Kormoran gumiabroncs. A továbbfejlesztett gumikeverék tartós és ellenáll az alacsony hőmérsékletnek. A keveréknek köszönhetően csökkent a gördülési ellenállás is, így az utazás nem csak kényelmesebb, gazdaságosabb, hanem környezetbarátabb is. Az innovatív futófelület tökéletesen tapad a hóba, támogatja az elindulást és a fékezést a csúszós felületen. A mély, hosszanti barázdák gyorsan távolítják el a felesleges vizet és latyakot a mintázatról, a sűrű lamellák pedig megfelelő tapadást biztosítanak minden körülmények között. A Kormoran Snowpro B4 gumiabronccsal biztonságban érezheti magát, az időjárástól függetlenül, megtartva a jármű feletti teljes kontrollt. Ajánlott minden olyan gépjárművezetőnek, aki egy kiegyensúlyozott teljesítményű, kényelmes és biztonságos gumiabroncsot keres a téli szezonra.

A Kormoran 1995 óta a Michelin csoport tagja. A cég személygépkocsikhoz, kisteherautókhoz, haszongépjárművekhez és buszokhoz is gyárt gumiabroncsokat. Jelen vannak Magyarországon kívül Lengyelországban, Oroszországban, Horvátországban, Boszniában, Romániában és Macedóniában is.

Kormoran Snowpro B4 vélemények

Utolsó értékelések:

A gumiabroncsról szóló információkat állandóan gyűjtjük

Elérhető méretei Kormoran Snowpro B4

A gumiabroncs méretének kiválasztása

Honlapon található ajánlatok mennyisége:

Találatok szűrése:

Gumiabroncs neve: Méret: Indexek: Ár: Mennyiség:
165/65 R14 79 T 21 257 Ft Megveszem

Honlapon található ajánlatok mennyisége: