A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?
  1. Titkos fizetés SSL-en keresztül
  2. Gyors és ingyenes szállítás
  3. Új, eredeti termékek
  4. Több, mint
    2 000 000 vásárló
  5. Európai értékesítő hálózat

Imperial RF08

Gumiabroncs megfelelő méret kiválasztása:

Gyártó:
Imperial
Évszak:
Nyári
Mennyiség:
19 045 ft / db
Megveszem

Imperial RF08 Leírás

Az Imperial RF08 egy economy kategóriás nyári gumiabroncs, kistehergépkocsik számára kifejlesztve. A kategória kiegyensúlyozott teljesítményű gumikat kínál kedvező áron. A modell szimmetrikus futófelülettel van ellátva, amely jól illeszkedik ezekhez a járművekhez, ugyanis védelmet biztosít a gyors kopással és a túlzott használatból származó károsodásokkal szemben.

A modell szimmetrikus futófelülettel van ellátva, amely a legjobban illeszkedik ezekhez a járművekhez. Az Imperial RF08 szimmetrikus futófelületi mintázata a leggyakrabban használt megoldás a szállításhoz tervezett gumiabroncsokhoz, ugyanis ez védelmet biztosít a gyors kopással és a túlzott használatból származó károsodásokkal szemben. Ezenfelül, az ilyen gumiabroncsoknak rendkívül biztonságosnak és megbízhatónak kell lenniük. Az Imperial RF08 nem csak ezen kritériumoknak felel meg, hanem a kiváló teljesítményt vonzó árral és üzemanyag-hatékonysággal is ötvözi, így nagyon jó választás a kisteherautó-vezetők számára. A modell a kiegyensúlyozott teljesítményét elsősorban a futófelület mintázatának köszönheti: stabilitást, jó manőverezhetőséget és hatékony vízeltávolítást tesz lehetővé. Az autó teljes kontroll alatt áll, reakciói kiszámíthatóak és megbízhatóak a gumiabroncs használata során. Az alacsony gördülési ellenállásnak köszönhetően csökken az üzemanyag-fogyasztás. A levegőbe kikerülő szén-dioxid mennyisége is csökken tehát, így a gumiabroncs nemcsak gazdaságos, hanem környezetbarát is. Az Imperial RF08 belső szerkezete és a gumikeverék kettőse magas ellenállást biztosít a mechanikai sérülések és a gyors kopás ellen. A rezgéscsillapításnak köszönhetően pedig az utazás minden útfelületen (még egyenetlen úton is) kényelmes, így a modell használata hosszú éveken át biztonságos vezetést tesz lehetővé.

Az Imperial a Deldo privát márkája. A Deldo több, mint harminc éve található meg a gumiabroncspiacon, gumiabroncsaik megfelelnek a legmagasabb szintű minőségi szabványelőírásoknak, így természetesen az Imperial márkájuk is jó minőséget garantál. Egyre több vezető dönt az Imperial abroncsok használata mellett. Választékukban megtalálhatóak a személygépkocsi-, a 4x4-, valamint a kisteherautó-abroncsok egyaránt. Az Imperial gumiabroncsok folyamatos fejlesztése a legmodernebb technológiákat alkalmazásával történik, a kiváló minőségű gumik előállításáért.

Imperial RF08 vélemények

Utolsó értékelések:

A gumiabroncsról szóló információkat állandóan gyűjtjük

Elérhető méretei Imperial RF08

A gumiabroncs méretének kiválasztása

Honlapon található ajánlatok mennyisége:

Találatok szűrése:

Gumiabroncs neve: Méret: Indexek: Ár: Mennyiség:
155/80 R12 88 N 19 045 Ft Megveszem

Honlapon található ajánlatok mennyisége: