A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?
  1. Titkos fizetés SSL-en keresztül
  2. Gyors és ingyenes szállítás
  3. Új, eredeti termékek
  4. Több, mint
    2 000 000 vásárló
  5. Európai értékesítő hálózat

Hankook i*cept evo W310

Gumiabroncs megfelelő méret kiválasztása:

Gyártó:
Hankook
Évszak:
Téli
Mennyiség:
58 749 ft / db
Megveszem

Hankook i*cept evo W310 Leírás

A bemutatót gumiabroncs szemből az 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake). Ez azt jelenti, hogy megfelel az Európai Unió téli gumiabroncsokhoz. A szimbólumot lehet megszerezni a minősítést követően alapos tesztelés után, a modell tapadását a hóban.

A Hankook i*cept evo W310 egy személygépkocsikra kifejlesztett középkategóriás téli gumiabroncs, melyet kiváló ár-érték arány jellemez. Asszimetrikus futófelületének köszönhetően sportos megjelenést biztosít, valamint kiváló teljesítményt nyújt nedves, latyakos, havas és jeges útfelületen egyaránt.

A modell kivitelezése dinamikus és biztonságos vezetést tesz lehetővé. A gumiabroncs belső része felel a latyak és a víz eltávolításáért miközben a gumiabroncs nagy felületen érintkezik az útfelülettel. A modell külső oldalai segítik a tapadást kanyarokban és sávváltások során, még száraz útfelületen is. A Hankook i*cept evo W310 gyártása során használt szilika tartamú gumikeverék rugalmas marad alacsony hőmérsékleten is. A 3 dimenziós lamella-kialakítással valamint a jegesmedve lábnyoma alapján tervezett asszimetrikus futófelületi mintázattal kiváló teljesítmény érhető el a téli útfelületeken. A Hankook i*cept evo W310 ideális választás mindazon vezetők számára, akik kedvelik a dinamikus, mégis biztonságos vezetést téli időjárási körülmények között.

A Hankook a világ egyik leggyorsabban fejlődő gumiabroncs vállalata, amely 1941 óta található meg a gumiabroncspiacon. A cég személygépkocsik, kisteherautók, tehergépkocsik és buszok számára állít elő gumiabroncsokat. A Koreában alapított cég gumiabroncsait szinte minden koreai autómárka használja elsőszerelésként valamelyik modelljén, valamint egyre több európai autógyártó is mellettük dönt. Folyamatos műszaki fejlesztéseikkel és az innováció iránti elköteleződésükkel napjainkra a világ egyik legnagyobb, meghatározó gumiabroncs vállalatává nőtték ki magukat.

Hankook i*cept evo W310 vélemények

Utolsó értékelések:

A gumiabroncsról szóló információkat állandóan gyűjtjük

Elérhető méretei Hankook i*cept evo W310

A gumiabroncs méretének kiválasztása

Honlapon található ajánlatok mennyisége:

Találatok szűrése:

Gumiabroncs neve: Méret: Indexek: Ár: Mennyiség:
205/50 R15 86 H 29 938 Ft Megveszem
205/60 R16 92 H 33 060 Ft Megveszem

Honlapon található ajánlatok mennyisége: