A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?
  1. Titkos fizetés SSL-en keresztül
  2. Gyors és ingyenes szállítás
  3. Új, eredeti termékek
  4. Több, mint
    2 000 000 vásárló
  5. Európai értékesítő hálózat

Hankook DW04

Gumiabroncs megfelelő méret kiválasztása:

Gyártó:
Hankook
Évszak:
Téli
Mennyiség:
26 907 ft / db
Megveszem

Hankook DW04 Leírás

A bemutatót gumiabroncs szemből az 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake). Ez azt jelenti, hogy megfelel az Európai Unió téli gumiabroncsokhoz. A szimbólumot lehet megszerezni a minősítést követően alapos tesztelés után, a modell tapadását a hóban.

A Hankook DW04 egy középkategóriás téli gumiabroncs, kisteherautókhoz kifejlesztve.

A kategória kiegyensúlyozott teljesítményű gumiabroncsokat kínál, kiváló ár-érték arányban. A Hankook DW04 szimmetrikus futófelületi mintázata könnyen birkózik meg a különböző időjárási és útviszonyokkal. Ha egy tartós és megbízható abroncsot keres kishaszongépjárműhöz, akkor a Hankook DW04 ideális megoldást nyújt. A modell ellenálló, ami rendkívül fontos a kisteherautó-abroncsoknál. A futófelület negatív mintázatának nagy aránya biztosítja a remek tapadást, valamint a rövid fékutat téli útfelületeken. A legideálisabb városi használatra, de helytáll a hosszabb, autópályás utakon is. Kiegyensúlyozott kormányozhatóságot biztosít még nagyon alacsony hőmérsékleten is, így fokozva a biztonság- és komfortérzetet. Kiváló döntés a kis- és középkategóriás járművekhez, azon vezetők számára, akik optimális teljesítményre vágynak remek ár-érték arányban.

A Hankook a világ egyik leggyorsabban fejlődő gumiabroncs vállalata, amely 1941 óta található meg a gumiabroncspiacon. A cég személygépkocsik, kisteherautók, tehergépkocsik és buszok számára állít elő gumiabroncsokat. A Koreában alapított cég gumiabroncsait szinte minden koreai autómárka használja elsőszerelésként valamelyik modelljén, valamint egyre több európai autógyártó is mellettük dönt. Folyamatos műszaki fejlesztéseikkel és az innováció iránti elköteleződésükkel napjainkra a világ egyik legnagyobb, meghatározó gumiabroncs vállalatává nőtték ki magukat.

Hankook DW04 vélemények

Utolsó értékelések:

A gumiabroncsról szóló információkat állandóan gyűjtjük

Elérhető méretei Hankook DW04

A gumiabroncs méretének kiválasztása

Honlapon található ajánlatok mennyisége:

Találatok szűrése:

Gumiabroncs neve: Méret: Indexek: Ár: Mennyiség:
145/80 R13 88/86 P 26 907 Ft Megveszem
155/80 R13 90/88 P 28 793 Ft Megveszem
5.00 R12 83/81 P 23 680 Ft Megveszem

Honlapon található ajánlatok mennyisége: