A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?
  1. Titkos fizetés SSL-en keresztül
  2. Gyors és ingyenes szállítás
  3. Új, eredeti termékek
  4. Több, mint
    2 000 000 vásárló
  5. Európai értékesítő hálózat

Goodride SW606

Gumiabroncs megfelelő méret kiválasztása:

Gyártó:
Goodride
Évszak:
Téli
Címke:
E F 75 dB
Több információ
Mennyiség:
64 886 ft / db
Megveszem

Goodride SW606 Leírás

A bemutatót gumiabroncs szemből az 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake). Ez azt jelenti, hogy megfelel az Európai Unió téli gumiabroncsokhoz. A szimbólumot lehet megszerezni a minősítést követően alapos tesztelés után, a modell tapadását a hóban.

Gyártó: Goodride

Szegmens: 4x4

Idény: Téligumi

Sebesség index: R = max 170 km/h

Terhelési index: 104 = max 900 kg

Kategória: Budget - kiegyensúlyozott teljesítmény megfizethető áron

Átmérő: 16-17’’

A Goodride SW 606 egy olyan téli gumiabroncs, amely többek között optimális teljesítményt nyújt rendkívül kedvező áron. Ezenfelül a gumiabroncstól a legnehezebb, téli időjárási körülmények között is jó teljesítményre számíthatunk a modell technológiai megoldásai által. A forgásirányos futófelület-kialakításának köszönhetően a Goodride SW 606 garantálja a legmagasabb fokú biztonságot nemcsak száraz, hanem havas és jeges útfelületen is. Téli időjárási körülmények között a forgásirányos technológia számít az egyik legjobb megoldásnak. A gumiabroncs futófelületén V alakú barázdák találhatók, ezáltala modell nedves útfelületen is hatékony, és remek fékteljesítmény jellemzi. Ennek köszönhetően kitűnő védelmet biztosít csúszós útfelületeken is, valamint a V-alakú mintázatnak köszönhetően kiemelkedő teljesítményt nyújt havas és jeges úton is. A Goodride SW 606 remek tapadást biztosít, valamint könnyen távolítja el a vizet és a latyakot, ennek köszönhető a kiváló aquaplaning ellenállás. A modell merev vállrész kialakításának köszönhetően a fékút megrövidül, valamint kiváló irányíthatóságot és kanyarstabilitást biztosít téli időjárási körülmények között is.

A Goodridebudget kategóriájú gumiabroncsok gyártására specializálódott, ez a kategória optimális teljesítményt biztosít rendkívül kedvező, mindenki számára elérhető áron.

A márka 1958 óta megtalálható a gumiabroncspiacon, többek között személygépkocsikhoz, teherautókhoz, motorkerékpárokhoz, kerékpárokhoz és mezőgazdasági gépekhez is készítenek gumiabroncsokat. A cég világszerte (Észak-Amerika, Európa, Ázsia, Ausztrália és Afrika) gyárt gumiabroncsokat, több díjat és elismerést tudhatnak magukénak.

Goodride SW606 vélemények

Utolsó értékelések:

A gumiabroncsról szóló információkat állandóan gyűjtjük

Elérhető méretei Goodride SW606

A gumiabroncs méretének kiválasztása

Honlapon található ajánlatok mennyisége:

Találatok szűrése:

Gumiabroncs neve: Méret: Indexek: Ár: Mennyiség:
E | F | 75 dB
245/65 R17 107 T 64 886 Ft Megveszem

Honlapon található ajánlatok mennyisége:

Címke

Klasa oporu E Klasa hamowania F 75 dB