A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?
  1. Titkos fizetés SSL-en keresztül
  2. Gyors és ingyenes szállítás
  3. Új, eredeti termékek
  4. Több, mint
    2 000 000 vásárló
  5. Európai értékesítő hálózat

Firestone Winterhawk 2 EVO

Gumiabroncs megfelelő méret kiválasztása:

Gyártó:
Firestone
Évszak:
Téli
Mennyiség:
27 363 ft / db
Megveszem

Firestone Winterhawk 2 EVO Leírás

A bemutatót gumiabroncs szemből az 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake). Ez azt jelenti, hogy megfelel az Európai Unió téli gumiabroncsokhoz. A szimbólumot lehet megszerezni a minősítést követően alapos tesztelés után, a modell tapadását a hóban.

A Firestone Winterhawk 2 EVO egy középkategóriás téli gumiabroncs személygépkocsikra kifejlesztve.

A forgásirányos futófelületi mintázatának köszönhetően kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt vizes és havas útfelületen egyaránt. Mindezek mellett jó kezelhetőséget biztosít száraz úton is. A futófelület teljes szélességében kialakított sűrű 3 dimenziós lamellái és keresztirányú élei nagyon jó tapadást tesznek lehetővé, ezenkívül a középső blokkok közti merevítés segíti a kormányozhatóságot. A Firestone Winterhawk 2 EVO remek aquaplaning ellenállást biztosít, így növelve a vezetési biztonságot. A gumiabroncs gyártása során alkalmazott gumikeverék megtartja rugalmasságát alacsony hőmérsékleten is, így az úttal való érintkezési felület hideg időjárás esetén is optimális, jobb tapadást előidézve havas, latyakos és jeges útfelületen. A gördülési ellenállás alacsony, így az utazás csendes és kellemes. A V-alakú barázdák biztosítják a gyors és hatékony vízeltávolítást. A Firestone Winterhawk 2 EVO precíz irányíthatóságot ígér kanyarodás valamint hirtelen manőverek során. Kiváló döntés azon vezetők számára, akiknek fontos a biztonság, a kényelem, valamint a tapadás minden típusú útfelületen.

A Firestone 1988 óta a Bridgestone csoport tagja, de 1900 óta megtalálhatók a gumiabroncspiacon. A Bridgestone a világ egyik vezető gumiabroncsgyártó vállalata, mely a csúcsminőségű gumiabroncsok gyártására szakosodott és több, mint 150 országban értékesíti termékeit. A legmagasabb minőségű kivitelezés, a kiváló teljesítmény valamint a biztonság jellemzi a cég által előállított gumiabroncsokat.

Firestone Winterhawk 2 EVO vélemények

Utolsó értékelések:

A gumiabroncsról szóló információkat állandóan gyűjtjük

Elérhető méretei Firestone Winterhawk 2 EVO

A gumiabroncs méretének kiválasztása

Honlapon található ajánlatok mennyisége:

Találatok szűrése:

Gumiabroncs neve: Méret: Indexek: Ár: Mennyiség:
205/55 R16 91 H 27 363 Ft Megveszem
195/65 R15 91 T 20 590 Ft Megveszem

Honlapon található ajánlatok mennyisége: