A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?
  1. Titkos fizetés SSL-en keresztül
  2. Gyors és ingyenes szállítás
  3. Új, eredeti termékek
  4. Több, mint
    2 000 000 vásárló
  5. Európai értékesítő hálózat

Falken HS 437

Gumiabroncs megfelelő méret kiválasztása:

Gyártó:
Falken
Évszak:
Téli
Mennyiség:
37 328 ft / db
Megveszem

Falken HS 437 Leírás

A bemutatót gumiabroncs szemből az 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake). Ez azt jelenti, hogy megfelel az Európai Unió téli gumiabroncsokhoz. A szimbólumot lehet megszerezni a minősítést követően alapos tesztelés után, a modell tapadását a hóban.

A Falken HS 437 egy középkategóriás téli gumiabroncs személygépkocsikhoz kifejlesztve. A forgásirányos futófelületi mintázat alkalmassá teszi a mindennapi városi, valamint autópályás vezetésre a téli időszakban.

A széles, hosszanti csatornák hatékonyan távolítják el a vizet a gumiabroncs felületéről, így az abroncs remek aquaplaning ellenállással rendelkezik. A modell gyártása során használt gumikeverék rugalmas marad alacsony hőmérsékleten is, így növelve az érintkezési felületet a talajjal, ezért a Falken HS 437 optimális stabilitást és biztonságos vezetést nyújt a téli útfelületeken. Ezenfelül a gumiabroncs ellenáll a mechanikai sérüléseknek, többek között a megerősített vállrész által, így biztosítva a hosszabb élettartamot. A futófelületi mintázatnak köszönhető a rövid féktávolság, valamint a jó manőverezhetőség is. A Falken HS 437 kiváló teljesítményt nyújt havas, jeges és latyakos útfelületen egyaránt. A gumikeverék által csökkent a szerkezet súlya, tehát a gördülési ellenállás is alacsonyabb, ennek köszönhető az alacsonyabb üzemanyagfogyasztás. A gumiabroncsról tehát elmondható, hogy gazdaságos és környezetbarát: az előbbiek miatt a levegőbe kerülő széndioxid mennyisége is alacsonyabb. A gumiabroncs ideális minden olyan gépjárművezetőnek, akinek a biztonság és megbízhatóság mellett fontos az optimális teljesítmény és a vezetési élmény, időjárási viszonyoktól függetlenül. A Falken egy japán márka, amely 1983 óta található meg a gumiabroncspiacon. Középkategóriás gumiabroncsok gyártására specializálódott, amit leginkább a kiváló ár-érték arány, valamint a kiegyensúlyozott teljesítmény jellemez.

A személygépkocsiabroncsok mellett a Falken többek között kisteherautókhoz és ipari gépekhez is gyárt abroncsokat. 2003 óta a cég a Sumitomo Rubber Industries része. A Falken minőségét az is bizonyítja, hogy több nagy autógyártó cég választotta a márkát elsőszerelésnek, mint pl a Subaru, a Suzuki és a Daihatsu.

Falken HS 437 vélemények

Utolsó értékelések:

A gumiabroncsról szóló információkat állandóan gyűjtjük

Elérhető méretei Falken HS 437

A gumiabroncs méretének kiválasztása

Honlapon található ajánlatok mennyisége:

Találatok szűrése:

Gumiabroncs neve: Méret: Indexek: Ár: Mennyiség:
175/70 R14 95/93 T 37 328 Ft Megveszem
175/80 R14 88 T 21 541 Ft Megveszem
175/80 R14 88 T 22 280 Ft Megveszem

Honlapon található ajánlatok mennyisége: