A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?
  1. Titkos fizetés SSL-en keresztül
  2. Gyors és ingyenes szállítás
  3. Új, eredeti termékek
  4. Több, mint
    2 000 000 vásárló
  5. Európai értékesítő hálózat

Dunlop SP WINTER SPORT 3D

Gumiabroncs megfelelő méret kiválasztása:

Gyártó:
Dunlop
Évszak:
Téli
Mennyiség:
48 514 ft / db
Megveszem

Dunlop SP WINTER SPORT 3D Leírás

A bemutatót gumiabroncs szemből az 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake). Ez azt jelenti, hogy megfelel az Európai Unió téli gumiabroncsokhoz. A szimbólumot lehet megszerezni a minősítést követően alapos tesztelés után, a modell tapadását a hóban.

A Dunlop SP WINTER SPORT 3D egy prémium kategóriás téli gumiabroncs személygépkocsikra kifejlesztve.

A gumiabroncs rendkívüli tartósságot és könnyű vezethetőséget biztosít száraz és nedves útfelületen egyaránt. A szilika tartalmú gumikeverék rugalmas marad alacsony hőmérsékleten is, valamint ellenáll a mechanikai sérüléseknek, ezeken kívül pedig a nyomáseloszlás egyenletes, így a vezetés kényelmes és biztonságos. A forgásirányos futófelület V-alakú barázdái időjárási viszonyoktól függetlenül remek teljesítményt és tapadást biztosítanak, ezenkívül hatékonyan távolítják el a felesleges vizet, így csökkentve az aquaplaning kockázatát. A Dunlop SP WINTER SPORT 3D kitűnő kormányozhatóságot nyújt, a Dunlop Touch technológia által, így jobban érezhető az út, ami nagyon fontos tényező a precíz irányíthatóság szempontjából. A gumiabroncs nemcsak nedves, hanem száraz úton is remek irányíthatóságot nyújt, ugyanis a háromdimenziós lamellakialakítás igazodik a különböző útfelületekhez. A stabilitásért a Specific Bead System felel, ami erősíti az abroncs és a felni közötti kapcsolatot, tovább javítva az irányíthatóságot. A Dunlop SP WINTER SPORT 3D nagy sebességnél és intenzívebb igénybevétel esetén is egyedülálló stabilitást biztosít, valamint ellenáll a gyors kopásnak, egyenletes kopást tapasztalhatunk, így növelve a gumiabroncs élettartamát. A Dunlop mérnökei a felni védelméről is gondoskodtak, a Maximum Flange Shield technológiának köszönhetően a modell védelmet biztosít a felninek.

A Dunlop 1888 óta a gumiabroncspiac része, a cég neve összekapcsolódik a kiemelkedő tejlesítménnyel, valamint a folyamatos technológiai újításokkal. Minden egyes gumiabroncsukat a precíz tervezés és kivitelezés jellemzi, így biztosítva a vezetési élményt, a kiváló teljesítményt valamint a csúcsminőséget. A Dunlop márka a Goodyear csoport tagja.

Dunlop SP WINTER SPORT 3D vélemények

Utolsó értékelések:

A gumiabroncsról szóló információkat állandóan gyűjtjük

Elérhető méretei Dunlop SP WINTER SPORT 3D

A gumiabroncs méretének kiválasztása

Honlapon található ajánlatok mennyisége:

Találatok szűrése:

Gumiabroncs neve: Méret: Indexek: Ár: Mennyiség:
225/40 R18 92 V 59 189 Ft Megveszem
245/40 R18 97 V 52 260 Ft Megveszem
235/65 R17 104 H 54 436 Ft Megveszem
235/65 R17 108 H 61 539 Ft Megveszem
225/60 R17 99 H 53 858 Ft Megveszem
255/50 R19 107 H 72 272 Ft Megveszem

Honlapon található ajánlatok mennyisége: