A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?
  1. Titkos fizetés SSL-en keresztül
  2. Gyors és ingyenes szállítás
  3. Új, eredeti termékek
  4. Több, mint
    2 000 000 vásárló
  5. Európai értékesítő hálózat

Dunlop Grandtrek SJ8

Dunlop Grandtrek SJ8 235/55 R20 102 R XL, MFS

Gumiabroncs megfelelő méret kiválasztása:

Gyártó:
Dunlop
Évszak:
Téli
Mennyiség:
85 266 ft / db
Megveszem

Dunlop Grandtrek SJ8 Leírás

A bemutatót gumiabroncs szemből az 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake). Ez azt jelenti, hogy megfelel az Európai Unió téli gumiabroncsokhoz. A szimbólumot lehet megszerezni a minősítést követően alapos tesztelés után, a modell tapadását a hóban.

A Dunlop Grandtrek SJ8 egy személygépkocsikhoz kifejlesztett, prémiumkategóriás téli gumiabroncs. A kategória kiváló teljesítményű és csúcsminőségű modelleket kínál. A modell forgásirányos futófelülete a legkedveltebb és legbiztonságosabb megoldás a téli szezonra, ugyanis V alakú barázdáinak köszönhetően tökéletesen távolítja el a vizet és a latyakot a mintázatról.

A biztonság rendkívül fontos a téli időszakban, különösen a nagy teljesítményű autók esetében. A Dunlop Grandtrek SJ8 tervezői erre nagy hangsúlyt fektettek. A modellt úgy tervezték, fejlesztették, majd állították elő, hogy az a vezetők számára maximális teljesítményt nyújtson a kemény, téli időszakban. A Dunlop tisztában volt azzal, hogy mennyire fontos a motorteljesítmény és a gumiabroncsok közötti harmónia. A Dunlop Grandtrek SJ8 még a legzordabb időjárás során is gondoskodik az Ön biztonságáról. Precízen tervezett forgásirányos futófelületének köszönhetően teljes vezetési kényelmet élvezhet a gumiabroncs egész élettartama során. A futófelület háromdimenziós mintázata kiválóan távolítja el a vizet a gumiabroncsról, így pedig csökkenti a megcsúszás veszélyét. Az abroncs súlya és szerkezete közötti megfelelő egyensúly lehetővé teszi a rövid féktávolságot. A Grandtrek SJ8 ötvözi a modern formatervezést és az innovatív technológiai megoldásokat. A modell vonzó megjelenést és kiváló paramétereket biztosít, ezenfelül stabilan teljesít az összes téli útfelületen. Jól működik hóban és latyakban, valamint száraz utakon is. Az egyedülálló futófelület és a speciális, szilícium-dioxid tartalmú gumikeverék tovább fokozza az utazás sokoldalúságát és kényelmét. Az egyenletes nyomáseloszlás biztosítja a gumiabroncs egyenletes kopását, amely így hosszú ideig megtartja teljes teljesítményét.

A Dunlop 1888 óta a gumiabroncspiac része, a cég neve összekapcsolódik a kiemelkedő tejlesítménnyel, valamint a folyamatos technológiai újításokkal. Minden egyes gumiabroncsukat a precíz tervezés és kivitelezés jellemzi, így biztosítva a vezetési élményt, a kiváló teljesítményt, valamint a csúcsminőséget. A Dunlop márka a Goodyear csoport tagja.

Dunlop Grandtrek SJ8 vélemények

Utolsó értékelések:

A gumiabroncsról szóló információkat állandóan gyűjtjük

Elérhető méretei Dunlop Grandtrek SJ8

A gumiabroncs méretének kiválasztása

Honlapon található ajánlatok mennyisége:

Találatok szűrése:

Gumiabroncs neve: Méret: Indexek: Ár: Mennyiség:
235/55 R20 102 R 85 266 Ft Megveszem
275/50 R21 113 R 99 520 Ft Megveszem

Honlapon található ajánlatok mennyisége: