A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?
  1. Titkos fizetés SSL-en keresztül
  2. Gyors és ingyenes szállítás
  3. Új, eredeti termékek
  4. Több, mint
    2 000 000 vásárló
  5. Európai értékesítő hálózat

Bridgestone Weather Control A005 DriveGuard

Gumiabroncs megfelelő méret kiválasztása:

Gyártó:
Bridgestone
Évszak:
Négyévszakos
Címke:
E A 71 dB
Több információ
Mennyiség:
51 208 ft / db
Megveszem

Bridgestone Weather Control A005 DriveGuard Leírás

A Bridgestone Weather Control A005 DriveGuard egy személygépkocsikhoz kifejlesztett, prémiumkategóriás négyévszakos gumiabroncs. A kategória kiváló teljesítményű és csúcsminőségű modelleket kínál.

A Bridgetone Weather Control A005 DriveGuard egy minden évszakban használható gumiabroncs, hiszen minden körülmények között jól működik. A modell DriveGuard technológiával van felszerelve. 80 km/h sebességgel még 80 km-t vezethet a gumiabroncs defektje esetén. A Bridgestone Weather Control A005 DriveGuard egy olyan gumiabroncs, amely egész évben képes kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani. Egy nyári modellen alapul, de - a megfelelő anyagok használatának köszönhetően - tökéletes a téli körülmények között is. A gumiabroncs a hegycsúcs és a hópehely (3PMSF) szimbólumával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a modell még a hóban is megtartja teljes tapadását. A Bridgetone Weather Control A005 DriveGuard a TPMS nyomásszabályozó rendszerrel rendelkező autók számára készült. Ez a technológia (gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer) tájékoztatja a vezetőt a gumiabroncsok levegőnyomásáról. Szabálytalanság esetén a jelzőfény világít a műszerfalon. Légveszteség esetén a modell lehetővé teszi, hogy 80 km / h sebességgel akár még 80 km-t le tudjon vezetni. Ez a gumiabroncs merev falai miatt lehetséges. További előnye a futófelület kialakítása, amelynek alakja az V betűhöz hasonlít. Ennek köszönhető többek között a kisebb üzemanyag-fogyasztás. Ezenkívül az autó súlya is jobban eloszlik. A járművezetők egyre inkább hajlandók négyévszakos gumiabroncsokat használni. Ez az éghajlatváltozáshoz és a enyhébb telekhez köthető. Általában az ilyen típusú gumiabroncsokkal kevesebb kilométert lehet vezetni. De nem a Bridgetone Weather Control A005 DriveGuarddal! A vállalat kutatása kimutatta, hogy ezzel a gumiabronccsal szinte azonos eredményeket lehet elérni, mint a Turanza T005 nyári modellel. A gumiabroncs használatával szezononként kétszer is pénzt takaríthat meg!

A Bridgestone a világ egyik vezető gumiabroncsgyártó vállalata, mely a csúcsminőségű gumiabroncsok gyártására szakosodott. A legmagasabb minőségű kivitelezés, a kiváló teljesítmény valamint a biztonság jellemzi a cég által előállított gumiabroncsokat.

Bridgestone Weather Control A005 DriveGuard vélemények

Utolsó értékelések:

A gumiabroncsról szóló információkat állandóan gyűjtjük

Elérhető méretei Bridgestone Weather Control A005 DriveGuard

A gumiabroncs méretének kiválasztása

Honlapon található ajánlatok mennyisége:

Találatok szűrése:

Gumiabroncs neve: Méret: Indexek: Ár: Mennyiség:

Honlapon található ajánlatok mennyisége:

Címke

Gördülési ellenállás E FÉKEZÉSI TÁVOLSÁG VIZES FELÜLETEN A 71 dB