A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?
 1. Titkos fizetés SSL-en keresztül
 2. Gyors és ingyenes szállítás
 3. Új, eredeti termékek
 4. Több, mint
  2 000 000 vásárló
 5. Európai értékesítő hálózat
Nagyon biztonságos

Nokian WeatherProof 175/65 R14 82 T

Jelenleg ez a termék nézi 6 ember

Összehasonlítás

Tovább
a listához gumiabroncsok 175/65 R14

Gumiabroncs mérete:
175/65 R14
sebességi index:
T = max 190 km/óra
terhelési index:
82 = max 475 kg
Évszak:
Négyévszakos
Gépjármű típusa:
Személyautó
 • Ingyenes szállítás
 • Szállítási határidő:
  Expressz
  A 48 órán belüli szállítás csak akkor lehetséges, ha az elektronikus fizetési módot választja (hitelkártya, PayPal, e-pénztárca)

Ez a termék már vásárolt ma órakor 1:27

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?
 1. Titkos fizetés SSL-en keresztül
 2. Gyors és ingyenes szállítás
 3. Új, eredeti termékek
 4. Több, mint
  2 000 000 vásárló
 5. Európai értékesítő hálózat

Vásárlók véleményei

Összes értékelés: 4,5 Összes értékelés: Az összértékelés nem aritmetikai átlagot, hanem az egyes eredmények súlyozott átlagát jelenti. A gumiabroncsok egyes tulajdonságai nagyobb, mások pedig kisebb hatással vannak az összértékelésre. 35 vélemény

érdemes ajánlani
 • Használati költség: Gumiabroncs hatása az üzemeltetési költségekre. 111130 4,3
 • Kényelem: Gumiabroncs hatása a vezetési kényelemre. 111120 4,2
 • Országúti tulajdonságok: Gumiabroncs hatása a vezetési tulajdonságokra. 111160 4,6

35 vásárló értékelte ezt a gumiabroncsot

 • 5 16 személyek
 • 4 19 személyek
 • 3 0 személyek
 • 2 0 személyek
 • 1 0 személyek

97% felhasználó ajánlja ezt a gumiabroncsot

97%

A gumiabroncsról szóló gyűjtött adatok 1148 nap. Ez az idő alatt összegyűjtöttünk 35 értékelés.
A vevőink által megtett teljes út 336000 km.

A legmagasabbra értékelt paraméter a: tapadás nedves felületen.

A gumiabroncsot leggyakrabban kiválasztották azok a vezetők, akik a következő gépjárművel rendelkeznek: általában a városban.

A gumiabroncsot értékelték a vezetők, akik a saját vezetési stilusáról a követekezőt mondják: mérsékelt.

Utolsó értékelések:

Honlapon található értékelések mennyisége:

 • Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Wiesław 1962
  Értékelés: 4,9 111190

  Az értékelés hasznos volt? Igen Nem

  0 ember 0 ember

  Pozitívan meglepődött vagyok. Nem voltam benne biztos, hogy vásároljak a négyévszakos gumiabroncsokat, de egy évi használat után meh tudok írni valamilyen véleményet. 2018 év elején körülbelül 18 000 km-t megcsináltam velük, Renault Clio autón, amelynek 100 lóerője van. Kis autó, de gyors, viszont a tápadása és fékezés még mindig jó. A tesztelt sebesség: 200 km / h, a tapadés jó. Kicsit hangasobbak autópályán. Őszön, nedves felületen - szuper, sőt nehéz sárokan. Nem havas, de hideg télben - ildeális. Szerintem jobb termék, mint a Barum Polaris 3, annak ellenére, hogy teszet közben is jó eredményt megkapta. Jeges felületen okosabban kell vezetni és vigyázni a sárokan.
 • Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Megingiord
  Értékelés: 4,5 111150

  Az értékelés hasznos volt? Igen Nem

  0 ember 0 ember

  Ha több idejet városban vezet, akkor nincs szüksége arra, hogy kettő gumiabroncskészletet vegyen meg. Ezeke a gumik fantasztikusan viselkednek a városi utcákon, de város kívúl az autópályan is. Ugyanilyen hangasok, mint a Dunlop Sport Maxx, de sokkal tartósabbak. A zaj kicsit magasabb az autópalyán, nedves felületen és sárokan. Addig több, mint 6000 km-t megcsináltam velük és nem látom semmi használatát. A felület nem fontos – mindenen a tapadás jó. Hát, a jeges felület kívúl, de olyan felületen semmi gumiabroncs jó. Annak ellenére, hogy ez a termék nem olcsó, nem kell vásárolnunk 2 készletet. Előnyök: tapadás, gazdaságosság. Hátrányok: zaj, ár.
 • Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Marek Marwicz
  Értékelés: 5,0 11111

  Az értékelés hasznos volt? Igen Nem

  0 ember 0 ember

  Nagyszerűek mindenféle felületen. Tudjuk, hogy a megfelelő vezetési technika segítségével a lehető legtöbbet hozhatja ki a gumiabroncsokból, és ezek a gumiabroncsok csak ez, csak remek! Már tíz éve használom a négyévszakos abroncsokat. Korábban másik márkájú terméket használtam és nem tudtam adni a legmagasabb ponszámot. Viszont a Nokian abroncsok a legjobban. Fantasztikusan viselkednek minden felületen. Természetesen, a vezetési mód is fontos és ennek köszönhetően az abroncsok jól viselkednek, de ezt a terméket nagyon ajánlom.
 • Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Marcinas
  Értékelés: 4,9 111190

  Az értékelés hasznos volt? Igen Nem

  0 ember 0 ember

  Az első négyévszakos gumiabroncsok az életemben és nagyon meglepődött vagyok. Jó tapadásuk van télen (hóban) és tavasszal. A vezetés biztosnágos. Hosszább idejétől használom nyári és téli gumiabroncsokat, de kiváncsi voltam, hogyan viselkednek a négyévszakosok (tönkrement a téli készletem). Nem értem miért a NOKIAN cég nem annyira fontos a tesztek közben. Ki NOKIANosokat használja tudja, hogy az igazi prémium kategóriás gumik. És ezek a négyévszakos gumiabroncsok megmutatják ezt. AJÁNLOM.
 • Magyarországon kívüli gumiabroncs Felhasználó: Łukasz
  Értékelés: 4,8 111180

  Az értékelés hasznos volt? Igen Nem

  0 ember 0 ember

  Eddig csak használt gumiabrocsokat kerestem, hogy "éljen túl még egy, két évadot". Egyszer mérgés lettem au autószerelőnél és úgy döntöttem, hogy négyévszakosakot megveszem. A kollégám ajanlotta nekem ezeket a gumikat és nagyon elégedett vagyok! A gumik nagyon jól viselkednek az úton, tapadása, kényelme és benzin fogyasztása szenzációs! Esős körülményekben is semmi gond van velük, nincs aquaplanning. Ha valaki magas minőségű gumiabroncsokat jó áron keresi, akkor nagyon ajánlom :)

Honlapon található értékelések mennyisége:

Termék leírása

Nokian WeatherProof 175/65 R14 82 T

A Nokian WeatherProof egy személygépkocsikhoz kifejlesztett, prémiumkategóriás négy évszakos gumiabroncs. A kategória kiváló teljesítményű és csúcsminőségű modelleket kínál.

A gumiabroncs legfontosabb jellemzői:

 • vezetési komfort
 • megbízhatóság
 • „időjárásállóság”
 • remek aquaplaning ellenállás

Címke

Gumiabroncs Nokian WeatherProof méretben 175/65 R14 82 T, a gyártó által megadott információk alapján azt kijelenthető, hogy a gépjármű a következő paraméterekkel rendelkezik:

 • C
 • B
 • 68 dB
C B 68 dB

Üzemanyag - megtakarítás (gördülési ellenállás)

Az A osztályú gumiabroncs a legtakarékosabb (ennek van a legkisebb gördülési ellenállása), a G osztályú pedig a legkevésbé takarékos (ennek van a legnagyobb gördülési ellenállása). A gördülési ellenállás hatással van az autó üzemanyag fogyasztására és a kibocsátott égésztermékekre. Minél magasabb a gördülési ellenállás, annál magasabb az üzemanyag fogyasztása és az égésztermékek kibocsátása.

Fékezés vizes úton

Az A osztály a legrövidebb, a G osztály a leghosszabb féktávolságot jelenti. A fékezés nedves felületen alatt a gumiabroncs azon képességét értjük, amellyel megtartja a tapadását a nedve úton. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy minél jobb osztályba tartozik a paraméter, annál jobb a teljesítmény nedves körülmények között. Ez egy lényeges paramétere a biztonság megőrzésének az utakon.

Külső zajszint

Az elhaladó autó gumiabroncsai által okozott zaj szintjét hullámvonallal jelölik: 1 hullám a csendes, 3 hullám a zajos gumit jelenti. Ezen kívül e mellett a jelölés mellett decibelben (dB) kifejezett konkrét zajszint értékek is megjelennek.