A rendelés ellenőrzése
A természetes személy esetén adja a nevet és rendelés számát! A cég esetén adja az adószámát.

Csomag státusza

Rendelés állapotának ellenőrzése

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?
  1. Titkos fizetés SSL-en keresztül
  2. Gyors és ingyenes szállítás
  3. Új, eredeti termékek
  4. Több, mint
    2 000 000 vásárló
  5. Európai értékesítő hálózat

Dunlop SP LT 60

Gyártó:
Dunlop
Gépjármű típusa:
Kisteherautó
Évszak:
Téli
NINCS

Elnézést kérünk.
A termék jelenleg nem elérhető..

Ha lenne Önnek szüksége a segítségre, akkor forduljon hozzánk bizalommal. A szakértőnk segít Önnek a hasonló termék megrendelésében..

Tel.: +36 14 453 781
(hívásdíj a helyi szolgáltatótól függ)

Nézze meg a hasonló modellt

Dunlop SP LT 60 vélemények

Utolsó értékelések:

A gumiabroncsról szóló információkat állandóan gyűjtjük

Dunlop SP LT 60 Leírás

A Dunlop SP LT 60 egy kisteherautókhoz kifejlesztett prémium kategóriás téli gumiabroncs.

A téli időszakra optimalizált forgásirányos futófelületi mintázat mély haránt mintaárkai, valamint a nyitottan kialakított vállrész könnyedén távolítják el a felesleges vizet és latyakot, így az abroncs nagyon jó teljesítményt nyújt nedves útfelületen, valamint minimalizálja az aquaplaning kockázatát. A cikk-cakkos lamellakialakításnak köszönhető a rendkívüli tapadás havas útfelületen. A gumiabroncs központi részének kialakítása pedig a jó irányíthatóságról gondoskodik, nagyobb sebességnél is. A Dunlop SP LT 60 stabilitást és dinamikus vezetést tesz lehetővé, időjárási viszonyoktól függetlenül, ami többek között a megerősített vállrésznek köszönhető. A sűrű lamellák miatt nem csak biztonságos a vezetés a hóval borított utakon, hanem a fékút is rövidebb. A modern gumikeveréknek köszönhető a rugalmasság, alacsony hőmérsékleten is, valamint a gumiabroncs ellenállósága. Így a modell optimális teljesítményt garantál a teljes élettartam alatt, maximális terhelés mellett is, ugyanis a gumiabroncs egyenletesen kopik. Ezeken felül a Dunlop mérnökei az alacsony zajszintről is gondoskodtak, körülbelül a személygépkocsik gumiabroncsai által tapasztalt zajszint érzékelhető. A Dunlop SP LT 60 ideális döntés azon vezetők számára, akik optimális tapadásra vágynak a téli időszakban, ezenkívül pedig értékelik a megbízhatóságot és a kiváló teljesítményt.

A Dunlop 1888 óta a gumiabroncspiac része, a cég neve összekapcsolódik a kiemelkedő tejlesítménnyel, valamint a folyamatos technológiai újításokkal. Minden egyes gumiabroncsukat a precíz tervezés és kivitelezés jellemzi, így biztosítva a vezetési élményt, a kiváló teljesítményt valamint a csúcsminőséget. A Dunlop márka a Goodyear csoport tagja.